hehe...dla nich to bułka z masłemto można się załamać- chlas, chlas, lewa prawa, przerzuca dziecko jak kurczaka w mięsnym i umyty

- ksiazeczke edukacyjnaco kupujecie dla Zuzi???
- 2o grudnia prywatnie ide na polowkoweiw_rybka, a kiedy masz nastepne usg???
- jesli dzis jest 3 dzien goraczki.to super - to byla trzydniowkadrobniutkie czerwone krostki
- ja tez i to w wydaniu x2.ja jak narazie doświadczyłam tylko jednego...czyli po oxy....
my za to zawsze kupowaliśmy chrześniakom na każdą okazję prezenty, ale teraz jak jużtak to chyba nigdy bym nie wyrobiła sie z kasą na prezenty hihi
ale ładniutka...a w jakiej cenie???ksiazeczke edukacyjna
2o grudnia prywatnie ide na polowkowe![]()
byc moze dwa w jednym...hmm....no nic pozostało ci tylko ją obserwowacmoze ma to i to bo nic nie chce jesc i pic a jej ulubiony soczek wezmie lyka i zaczyna plakac
ona jest za 139zl? jesli tak to ta sama jest w carfuorze za 99zlz Biedronki kuchenke
no tak ale ona dostala antybiotyk wczoraj na to gardloto super - to byla trzydniowka
dobry pomysłmy tez przewaznie nie kupujemy na mikolajki ale chcemy zabrac malej smoczek wiec stwierdzilam ze damy jej na mikolajki a ona smoczek odda mialo to byc na wigilie ale maz stwierdzil ze bedziemy spac u jego rodzicow i nikt sie nie wyspi i lepiej zrobic to 6 grudnia.
io tak ale ona dostala antybiotyk wczoraj na to gardlo
jak byla u mnie kolezanka z tym synkiem co rozrabial to oni poszli do jej chrzesniaka i kazali oddac smoczka malej dzidzi bo on juz jest duzy chlopak i jest za duzy na dyda. caly dzien nie wolal ale w nocy troche plakal ale nie bylo tragedii. a zuzia mysle ze zrobimy tak ze maz sie przebierze za mikolaja w mikolajki i powiem zuzi ze jesli chce prezent musi oddac smoczek i schowam. wiem ze w nocy bedzie placz i lament ale wole to teraz zrobic bo jak dzidzia przyjdzie bedzie jej zabieralaPoprostu zabierzesz czy masz jakis plan,ja nie wiem jak zabrac Zuzi,ona ma go tylko do spania ale ma
- trudno,ja nie rozumeim jak mozna sie obrazac,chyba kazdy wie w jakich czasach zyjemyAle jedna mama chrześniaka już się chyba obraziła..., trudno
- ta kosztuje niecale 80 zl ale sa mniejsze wersje i duzo tanszea w jakiej cenie???
- no ja czekam jak na zbawienie,obiecal,ze nie wypusci nas,dopoki nie zajrzy miedzy nogiojej...nie doczekam sie![]()
- ma racje,to pewnie troszke potrwa,dlatego ja sie tak ociagami nikt sie nie wyspi i lepiej zrobic to 6 grudnia.
- o dobrze wiedziecjesli tak to ta sama jest w carfuorze za 99zl
- o kuzwa,to gorzej,bo moze niepotrzebnie dostalano tak ale ona dostala antybiotyk wczoraj na to gardlo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość