ależ bedąc w domku czas leci...niedawno zaprowadziłam malego do przedszkola...a zaraz trzeba po niego iść... a jeszcze miałam troche planow na dziś...ciekawe czy synek mi na to pozwoli...
[ Dodano: 24-11-2011, 14:03 ]
znikam...
-dokladnie,zwlaszcza jak ma sie cos do robotyależ bedąc w domku czas leci
heh,czyli powoli zaczyna nam sie okres kompletowania rzeczy dla dzieciaczkowstoi teraz w sypialni na podlodze i oko mi cieszy.
- ja tez musze kupic nowe,bo to z Zuzi wozka zostalo zaadoptowane na okrycie grilla przed deszczem w sezonieMusze dokupic okrycie na deszcz bo widze ze wyszlo
- super sa takie maluszkico ma 3 miesięcznego synka
Moi rodzice również uważają, że postąpiłam słusznie. A jego nie wiem czy nawet wiedzą dlaczego się wyprowadził bo nikt się zemną nie kontaktował od tych 3 dnicherry podjelas bardzo sluszna decyzje ... dalas mu wybor a on zadecydowal ... badz silna i dbaj teraz o dzidziusia.. a co twoi i jego rodzice na to ??
mi to wygląda na kolke nerkową ale lepiej do lekarza jak nie przejdzie .Dziewczyny dziś rano obudziłam się z ogromnym bólem pleców. Nie mogłam przez całą noc spać, czuję do tej pory zresztą taki ucisk na prawą stronę, nie mogłam w ogóle wstać z łóżka. W dodatku przeszło mi też na brzuszek, który bolał mnie tak jak zawsze miałam przed okresem mało tego doszły mi znowu wymioty..Nie wiem czy mam się martwić czy po prostu macica się rozrasta, ale ból naprawde powoduje że ciężko mi chodzić...Powinnam udać się do lekarza?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość