U nas tak sie mowi na Walfe przekladane czekoladowa masa lub Karmelem:)- a co to??robie dzis Piszingera
Moj dziadek mial na imie Jerzy Fajne imie
a dziekuje spodobalo sie nam to imie i mysle ze super pasuje do imienia OLa jak i nazwiska
- aaaa,nie wiedzialam,wlasciwie ja nawet nigdy czegos takiego nie robilamU nas tak sie mowi na Walfe przekladane czekoladowa masa lub Karmelem:)
żałuj pychaaaaa,nie wiedzialam,wlasciwie ja nawet nigdy czegos takiego nie robilam
przykro mi, ale najważniejsze że choć jeden dzień będzie Wasz!!I jeszcze maz ma taki grafik w pracy,ze w wigilie ma nocke,w 1 dzien swiat ma nocke i dooooopa z takich swiat,bedzie odsypial a jak sie wyspi,bedzie msial znowu isc i tak naprawde tylko 2 dzien swiat razem spedzimy
dobrze, że operacja się udałą i że z babcią lepiej, niestety taki wiek rządzi sie swoimi prawami - dużo zdrówka i siły dla niejoperacja babci się udała, ale jest strasznie słaba, nie będzie już w ogóle chodzić.. plus jest ten, że za jakiś czas będzie mogła usiąść i przewrócić się na bok:( jakoś to będzie... smutno mi, ale wiem, że babcia ma 90 lat i tak inaczej jest...
my też lubimy.Bry dzień...żałuj pychaaaaa,nie wiedzialam,wlasciwie ja nawet nigdy czegos takiego nie robilam
my zawsze robimy z masą kakaową, z karmelową od niedawna się popularne zrobiło, ale ja wolę tradycyjnie :)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość