A tu cicho się robi już jak na wątku wakacyjnym
to pewno chwilowe, czasem u nas tak było, ale uwierz że to minie szybko
ja czytam ale brak mi nastroju na pisanie czasem, a że nie mam już sił i checi się żalić to nie żale i dlatego nie piszę jak mam zły dzień, bądż dni, bo niestety więcej tych beznadziejnych jak dziejnycha hahah
byłyśmy na dniu zapoznawczym w przedszkolu, Elizie się bardzo podobało i mi zreszta także:):)Na 20 dzieci są 3 czasem i 4 panie pilnujące, zabawek masa, kacik czytelnika, kącik rysownika, kącik naukowca itp itd. Toaletki takie fajne małe, moja od razu musiała zobaczyć jak to sie na taka małą siada:)
Popytałam troszke co i jak, i powiem że dzis mi się super gadało bez zastanowienia i rozumienie i gadanie mi posżło gładko aż sama jestem z siebie dumna:):):) i tak o to w ten sposób moja niunia od środy zaczyna przedszkole:) dzieci mi dorastają:):):)
I także powiedziałam, że ona teraz z zazdrosci o brata robi dziwne rzeczy by obserwowali, bo zabiera zabawki po złości, że potrafi popchnąc lub uderzyć - zwłaszcza, ze jest w grupie z chłopcem z którym na doczynienia na codzień, wiec mają ją obserwować i potem wnioski wyciągniemy i powiedza mi co powinnam robić.
stawiam za 2 miesiące maludy
ale leci ten czas co??? Co kolejnye miesiace naszych szkrabów to sobie przypominam jak sie doczekać nie mogłysmy:) i wydawało nam sie że wieczność przed nami:) a ta wieczność już z nami jest hihihi
Lecę niebawem na przychodnie w końcu i plecak Elizie kupić do pkolka, by miała gdzie ciuchy na zmiane nosić w razie jakby zapomniała zawołać sisi.
Miłego dnia dziewczyny