Mam pytanko do Was- co zamierzacie kuić swoim dzieciom , mezowi i rodzicom na gwiazdkę, powiem szczerze , ze nie mam zdyt wielu poomysłów, wyczerpały sie przez tyle lat, a czas juz rozejrzac sie za prezentami. Ma Mikołajki kupiłam swoim dzieciakom Scrablle, dołożę jeszcze słodycze i sprawa załatwiona, ale z gwiazdka nie będzie juz tak łatwo:( No i cos fajnego dla meżusia, ehh.
My Mikolajkow nie obchodzimy tutaj, bo nie chce dzieciakom mieszac w glowach, tutaj sie mowi ze Mikolaj pod choinkom prezenty zostawia. Mowiac szczerze to nie wiem, ale chyba Zuzi cos z Beendeez, takie koraliki, a Nell fabryke dla Misiow no i jakies inne pierdolki, np puzzle, ksiazeczke, ja lubie jak pod choinka jest duzo malych prezentow niz 1 tylko i duzy
a Ja z mezem chyba darujemy sobie prezenty osobne i kupimy sobie fajna maszyne do kawy bo my kawosze i nam sie marzy
Na Wigilie idziemy do kuzynki, i tam zabieramy prezenty dla naszych dziewczyn, a mamy taki zwyczaj ze kazda dorosla osoba robi 1 prezent dla innej doroslej osoby , ale taki unisex, zeby pasowal dla obojga plci, np karnety, karty rabatowe, kupony do ksiegarni, , za okreslona sume a potem bawimy sie w taka zabawe i kazdy dostaje po 1 prezencie i jest zadowolony (albo i mniej). W zeszlym roku J dostal bilety do kina a ja kupon do sklepu i sobie za to notes kupilam
hej pisze z telefonu jadę do taty właśnie wykryto mu 8 guzow na mózgu :-( tak z nim źle i bardzo cierpi modlę się do Pana Boga aby skrócił jego coerpienia ..... odezwę się wieczorem
Sylwia, trzymaj sie kochana, Przesylam ci duzo sily!
to straszne!!!!
mama_zuzi1980, to Tobie nie chcieli teraz powiedzieć płci??? Nawet gdy wiedzieli ze bedzie tym razem chłopczyk???
niestey w szwecji aborcja jest dozwolona bardzo dlugo, i Araby zrobily sobie swojego czasu srodek antykoncepcyjny z niej juz po uplywie 18 tygodnia ciazy. wiec jest przepis u nas w okregu ze nie mowia, ale tak na serio zalezy to od osoby ktora robi usg. Ja nawiazalam z nia od razu pozytywny kontakt, pobajerowalam, powiedzialam ze moje 2 coreczki chcialyby siostrzyczke, bla bla, i potem to ze studiuje i ze chcialabym miec specjalizacje w zakresie dzieci. I mi powiedziala. Z NEll nie chcieli mi powiedziec i dopiero w Pl na wakacjach w 28 tyg sie dowiedzialam.
dobra wysylam bo mi znow sie komp wylaczy...
[ Dodano: 29-11-2011, 14:47 ]
iw_rybka,
swietne prezenty
dzwoneczek82, to pijemy za 100-dniowke!!!!!
kochana wiesz mi ze nie raz mam chwile załamania...
i dośc tego wszystkiego...mąz już gorzej tego nie wytrzymuje...bo wydziera sie na niego nawet w nocy...
. Przez to wszystko Dawid ląduje ze mną ...a mąz w salonie..ech...jestem przerazona na myśl co bedzie jak sie urodzi drugi dzidziuś
a na czym polega powod jego pobudek? zwykle wedrowki, czy co innego? bo wiesz, masz jeszcze czas i mozesz oduczyc..... Potem moze byc ciezko. I wiem co mowisz o mezu bo moj jest taki sam, zero cierpliwosci.....