Magda
dobre wiesci
boszzz, Polka poszla spac dopiero o 22.40
o 19 jak zawsze ja wykapalam i do lozeczka wsadzilam, zwykle zaraz zasypia, a dzisiaj wstala i wrzeszczala, az ja wzielam, posiedziala jeszcze z nami pobawila sie-tak zwykle robie jak ne chce usnac od razu i wtedy juz nie ma bata, idzie spac zawsze... a dzisiaj ja polozylam, a ona hyc na nogi i syrena, tak sie szarpalysmy az do godziny 21.30 ostatecznie tak wrzeszczala, ze jak weszlam to trzymala porecz od lozeczka w buzi, trzymala sie za szczebelki i az jej po rekach smarki ciekly
polozylam ja do nas na materac i wzielam sobie ksiazke, ponad godzine lazila po pokoju, przewalala sie po materacu, a ja sobie czytalam, cholera, zeby sie tak w dzien soba zajela-jednego miska pol godziny maltretowala, uszka mu ogladala, kazdy centymetr i tak slodko sobie gadala do niego, jezyk jej sie rozwiazal na calego... w koncu sie polozyla obok i zazela ryc noskiem w koldzre to jej cyca dalam i polozylam do lozeczka i od razu zasnela
a wstanie pewnie o 7
nie wiem co w nia dzisiaj wstapilo...
wlasnei widzialam dzisiaj w wiadomosciach, ze w polsce wichury...
z ta nasza spraw to jest tak, ze mimo, ze moj maz zostal potracony na pasach (!!!) to kierowca mowi, ze wlazl mu prosto pod kola i nie rozejzal sie na boki-i koniec juz dla wszystkich jest teraz swirem samobojca i diabli wiedza kim jeszcze i wszedl pod auto i jeszcze smial szybe w nim zbic i wgniesc blache lokciem za co oni teraz chca pieniedzy, za leasing auta zastepczego, za to, ze adwokata musieli wynajac i jeszcze za costam i plus odsetki i jeszcze nasza adwokatka, ktora g**o zrobila, a prawie tysiaka zainkasowala, szkoda gadac. Potraktowali nas jak glupich polaczkow, szkoda mi juz slow po prostu....
tabogucka, moze w necie poszukaj takiej uszczelki, normalnie mi sie wierzyc nie chce, ze nie ma u was
ja dzisiaj bylam u okulisty po recepte na nowe okulary i u internisty ze swoim kregoslupem, mialam nadzieje na skierowanie do ortopedy, ale ona stwierdzila, ze jakas blokada mi sie zrobila i przepisala mi fizykoterapie, tylko kiedy ja mam na nia chodzic
u nas tez chorowanie ciagle, Gabriel do przedszkola dalej nie chodzi...
tabogucka trzymam kciuki za prace
[ Dodano: 28-11-2011, 23:54 ]
oj, mam nadzieje, ze moderator tego zaraz nie skasuje-tabogucka tu masz takie uszczelkihttp://
www.sealsdirect.co.uk/shopping.asp?intDepartmentId=1
tam nizej takie polokragle
[ Dodano: 28-11-2011, 23:55 ]
albo takie
http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-DRAUGHT-E ... 2c59b96545
[ Dodano: 28-11-2011, 23:56 ]
z reszta wpisz sobie na ebayu window seal i ci wyszuka, bo linkow moich mozesz nie zastac juz