Fajne takie dokladne USG,tylko szkoda,ze dzidzia taka wstydliwa

asiab - moze masz racje,ze duzo mysle o tej cukrzycy

ancurek86, dzieki za zyczonka

- ja mialam taki dzien kilka dni temutak mnie naszło i musiałam sobie popłakać,

- ja mialam taki dzien kilka dni temutak mnie naszło i musiałam sobie popłakać,
mój Franek tez miesiąc czasu mi ciągle o brzuszku mówił mamusia pomasuj bo brzuszek mnie boli kilka razy była brzydka kupka i gazy ale już naszczeście nic nie mowi na temat brzuszka ale też sie martwiłam byłam u lekarza podotykała go i nic nie wyczuła żeby coś było nie tak. A wcześniej mu robiłam wymaz z kupki na robaki i niec nie byłonajbardziej martwi mnie jedak to że Jago ciągle boli brzuch
nie wiem juz czy kłamie czy mowi prawde ale musze przyjąc że moiw prawde
no to fajnie sie szef zachowałProblem mojego L4 mam z głowy :P Szef wczoraj wział mnie na rozmowe i powiedział, ze on wie po swojej zonie, ktora niedawno urodziła, ze juz od 5 miesiaca bolał ja kregosłup i puchły jej nogi, wiec zeby dzidzia urodziła sie zdrowa to lepiej zebym od stycznia posza\ła na L4.
już chyba teraz tak bedzie coraz częśćiej a pamiętasz czy w poprzednich ciążach też miałaś bóle brzuszka ?U mnie nie najlepiej, wczoraj byłam z Sylwią na zakupach, troche połaziłyśmy po sklepach i jak wróciłam to mnie dopadły skurcze i twardnienie brzucha, ale takie mocne, ze nawet nospa mało pomagała, lezenie z nogaami w górze też nie skutkowało, na szcz ęscie dzis jest lepiej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość