bo coraz więcej ludzi mi gada żebym sie nie nastawiała bo może się zmienić wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam jak na chłopcanie kracz,napewno nic jej nie uroslo Ale wiem co czujesz,ja tak mialam z Zuzka w ciazy
fajnieGabriel :)) Gabryś :))
żeby się nie zdziwiłGorzej bedzie wytłumaczyć Frankowi że (gdy faktycznie Uli urośnie siurak) że jednak bedzie miał brata bo on bardzo chce siostre a już wiem dlaczego bo z bratem autkami sie bedzie musiał dzielić a dziewczynki sie lalkami bawią , mój mały egoista
![]()
.
- ha jeszcze sie zdziwi,bylam ostatnio z dzieciakamina zakupach - Andrzejek zaciagnal mnie na zabawki i poprosil o autko,mysle sobie - on dostal autko,musze Zuzce tez cos kupic - pokazywalam jej rozne dziewczece zabawki ale ona powiedzala jasno - autkobo z bratem autkami sie bedzie musiał dzielić a dziewczynki sie lalkami bawią , mój mały egoista![]()
.
- u nas to samoa jeździki muszą być dwa, bo jest wieczna wojna kto jeździ
dziekuje:) ja kupowalam dla Oli od poaczatku wsumie ciazy...czyli ok 15tc...ale tak na 100 procent wszystko skladowalam i kupowalam od 25tc...bo wtedy super sie czulam...i moglam gonic po sklepach:)asiab, tak w sklepie.. staram sie nie denerwowac i nie dzwigac ale sie nie da... poza tym 8 godz na nogach.. no i moj zylak na nodze..;/ poki co udaje sie go ukryc przed połozna ale wkoncu bedzie chciała pewnie obejrzeć nogi czy nie ma obrzęków.. ehh.. od stycznia dam sobie spokoj z praca :P
[ Dodano: 30-11-2011, 10:28 ]
serniczka, słodkie te skarpeteczki :) kiedy zaczynacie kupowac wozki, łozeczka ubranka i cała reszte?? ile przed porodem powinno sie zaczac?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], PalmaKaply i 1 gość