Witam
Długo mnie nie było, mam problem.
Czy kótaś z was miała przeziornośc karkową ok badania z krwi ok a brak kości nosowej ?
Sama nie wiem co myślec lekarz zaleca amniopunkcje
kochana ja strasznie nie moge sie doczekać tego dnia...i chwili kiedy już urodze synusia...bo brzuszek robi sie coraz cięższy...Dzwoneczek - gratulacje, nie wiem ja Ty ale ja już sie nie mogę doczekac 38 tygodnia:)
czyżby coś nie tak...fryzjerka zawiodłaale nowa fryzura humorku i samopoczucia nie poprawiła:(
moze jeszcze wszystko wróci do normy...musi być coś za cosprzestala spac mi w dzien i nic nie moge zrobic.
super wieściDziewczynki jestem po wizytce Uleńka jest dalej Uleńką wszystko wporzadku
- jak to?a brak kości nosowej ?
- dokladnie,ja bym poszla do kogos innego.U mnie w ciazy lekarz stwierdzil,tzn u Zuzi - wodoglowie,za dwa tygodnie powtorka z badan i dalej wodoglowie -dostalam skierowanie do szpitala,zrobili USG na super sprzecie i stwierdzili,ze jest tam jakis cien ale to nie swiadczy o wodoglowiu,Zuzia urodzila sie zdrowa,po porodzie robilismy USG w szpiatlu i po miesiacu i nic nie bylo - wszystko git i Zuzka jest zdrowamoze skonsultuj sie z drugim lekarzem.
- super gratuluje Ja zrobie podejescie po rehabiltacji 16 grudnia konczymyco do smoczka to sie juz udalo
- dokladnie tak,nie martw sie na zapasnic niejest jeszcze przesądzone
- superUleńka jest dalej Uleńką
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość