u nas do 12go roku zycia nic sie nie placi za leki dla dzieci
moja dziewczyny wczoraj zlapala grypa zoladkowa i bylo po urodzinach
osz kurde ...trzeba bylo ja sila przegonic...ale chyba doktor mogla jej zwrocic uwage ??? nie rozumiem takiego zachowania ja bym rabanu narobila...a jak by sie babsko nie chcialo ruszyc to bym zaproponowala zby wszystkie inne matki z dziecmi poszly do zabiegowego...a ona niech sobie siedzi w poczekalni ...sama!!!A w tym osrodku byla kobieta z drugim dzieckiem ktore chore jest na ospę i dobrze wiedziala ze trzeba isc do zabiegowego a ona siedziala z nami wszystkimi i ciekawe czy nie bedzie miala mala ospy glupia baba ta doktorka tez zla byla na nia
wspolczuje bo to paskudna rzecz ...moja dziewczyny wczoraj zlapala grypa zoladkowa i bylo po urodzinach
nie mam pojecia... one juz ponad 2 lata chodza i okres chorob maja za soba, teraz juz rzadko choruja, ale na poczatku byla masakra no a teraz sie biore za pranie, bo wszystko zazyganeczyzby z przedszkola przyniosly...? a juz mialam komentowac ze Twoje dziewczynki jedyne na forum chodza do przedszkola i zdrowe...
oj ale szkodawczoraj zlapala grypa zoladkowa
o matko oby twoja mała nie załapała boja tez byłam raz u kolezanki a jej dzieci juz niby zdrowe a mój Kacper dokładnie za 14 dni miał ospe ale przeszedł super łagodnie bo dostał Heviran w tabletkach a to mu złagodziło i potem całe przedszkole było chore heeeeheaneta11 napisał/a:
A w tym osrodku byla kobieta z drugim dzieckiem ktore chore jest na ospę i dobrze wiedziala ze trzeba isc do zabiegowego a ona siedziala z nami wszystkimi i ciekawe czy nie bedzie miala mala ospy glupia baba ta doktorka tez zla byla na nia
chcialam sie pochwalic ze wyszla nam lewa gorna jedynka
u nas teżwow brawo a u nas cisza
ja też zdrowia dla dziewczynek! I oby Marcela nie złapałaa juz mialam komentowac ze Twoje dziewczynki jedyne na forum chodza do przedszkola i zdrowe...
OMG! Biedna Ty i dzieciaczki...tez zoladkowa grypa???u mnie nadal choroby
ja mam slad na twarzy bo sobie rozdraplam wiec napewno przechodzilam...że ja nie wiem czy ją przechodziłam, mama też nie pamięta
a le czemu ? to tak profilaktycznie?Nas też czeka USG po nowym roku
ale fajnie Mikolaj pracowy sie zachowalw szoku jestem, ze takie paczki gustowne.
a le czemu ? to tak profilaktycznie?Nas też czeka USG po nowym roku
ale fajnie Mikolaj pracowy sie zachowalw szoku jestem, ze takie paczki gustowne.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość