Córka mojej cioci tak spała , przekomicznie to wyglądało.Ale widzę że cała banda z nia spałaAle mnie na wspomnienia wzięło....ech...
Trafiłam jeszcze na taka focie, tak uwielbiała spać, z wypiętą pucią
taa ale ceny mnie powalily jak weszlam.. takze wyszlo troche wiecej niz oczekiwalam ale w zestawie byl taki twardy futeral wiec super wyglada to wszystko razem no i oczywiscie juz mu dalam, miedzy innymi dlatego, ze nie mialam gdzie schowac za bardzo, ale glownie bo nie umiem trzymac jezyka za zebami jak mu cos kupie i caly czas gadalam ze cos mam i w koncu juz powiedzial ze nie chce czekac do gwiazdki :p ja musze kupowac prezenty dzien przed okazja bo wiecej niz 1-2 dni nie moge wytrzymac ucieszyl sie bardzo takze wszystko wyszlo suuuuperAguś kupiłaś gitarę?
heh, ja też i porównuję ją z Piotrusiem On szybciej rośnie, Wiki w tych ubrankach, które już pochowałam dawno chodziła aż do 4 m-ca, a tak to podobnie się rozwijają, tylko Piotruś jest pogodniejszyja też czesto wracam do fotek mojej córci
dziękujęinia zdrowka Wam
to całkiem zrozumiałe taki zachodni trend, gdy nikt bliski nie patrzy, po alkoholu w miłej atmosferze ludziom puszczają hamulce, dochodzi do ciekawych "historii" na takich spotkaniach/wyjazdach integracyjnych, dzięki temu współpracownicy się ze sobą bardziej zżywają. I nie chodzi mi tylko o romanse Teraz każda firma na to stawiaco to za zryte firmy, ze osob towarzyszacych nie mozna
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość