Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 18:30

Ika202, ściskam mocno kciuki za jutro &&& :-)
Jadzia, to super że wszystko dobrze :ico_brawa_01: Mnie moja ginka ostatnio też nie badała, bo zmęczona była. Ale teraz w czwartek ma to nadrobić. No i pobrać ten wymaz na paciorkowca.

Beatka78, jakie mebelki będziecie kupować w Ikei :-) ?

Mała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę. A bolało, że masakra... aż łezki mi poszły. Nigdy tak nie robiła.

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2011, 18:34

Mała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę. A bolało, że masakra... aż łezki mi poszły. Nigdy tak nie robiła.
łacze się w bólu bo mja niunia też się tak ostatnio wypina ,nie wiem co ona tam robi kolanami się tak rozpiera czy stópkami normalnie takie wielkie kule mam czasem na brzuchu,skóra się napina ,ża oddychać nie mogę :ico_olaboga:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 19:02

a ja właśnie wróciłam z kościoła rekolekcje były to zabrałam młodego i pojechaliśmy
ludzie przyglądali się na mnie jak bym się z choinki urwała
czy to moja wina że mam spory brzuszek i kurtka mi sie nie zapina
nie wiem :ico_noniewiem:
Ika trzymam kciuki za jutro :ico_sorki:
ja mam tak codziennie
nawet w kościele widziałam jak mi sweterek na brzuchu faluje :ico_haha_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 19:13

nawet w kościele widziałam jak mi sweterek na brzuchu faluje
Mała agentka :-)

Ale mnie plecy bolą... masakra :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

12 gru 2011, 19:20

Mad musze kupic komode i szafe
szafe wybralam taka na dziecinnym dziale
Obrazek

a komode taka i ona ma jeszcze fajna rzecz bo w gornej szufladzie jest mala plaska szufladka na skarpetki np.
Obrazek

jeszcze musze je dokladnie obejrzec zeby pasowaly do siebie bo to nie z jednego zestawu

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 20:12

Ja juz po KTG, wszystko OK.
Ok czyli ? Bo ok w Twoim stadium ciąży to to że masz skurcze i rozwarcie na 3cm np. :ico_haha_01:
obstawiam, że to stópki albo kolanka.
Na kolanka by mi to pasowało :-)

Też lubię białe mebelki i bardzo mi się podobają.

Doszła dzisiaj pościel :-) Będzie taka z Ikei:

Obrazek
Obrazek

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 20:21

Tak sobie myślę, że mogłoby się już ruszyć coś u nas na wątku z porodami :ico_sorki: :ico_sorki:

Obstawiamy która pierwsza urodzi: Gabi czy eSKa ? :-D
Ja myślę, że mężczyzna puści damę przodem i Lilusia będzie pierwsza :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 gru 2011, 20:29

Gabi, czyli czekamy dalej :ico_oczko:
Mad., jej jaki ja miałam sen dzisiaj :ico_szoking: śniło mi się że urodziłaś małą 15 grudnia a ja Borysa 16 grudnia :-) leżałyśmy razem w szpitalu na wyspiańskiego w jednym łóżku bo miejsca nie było :ico_oczko: a nasze dzieci razem w tym wóżeczku leżały :-D
Ika kciuki zaciśnięte. Czekam na dobre wieści :-)
Beatka78, śliczne mebelki :ico_brawa_01:
Mała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę
pupke Ci pewnie młoda wypieła :-) Boryś uwielbia tyłeczek wypinać :-D

Ja też jestem po wizycie. Ginka pobrała mi wymaz, posprawdzała i wszystko jest ok :-)
Kolejna wizyta 5 stycznia :-)
Emilka zostaje w domu jutro bo delikatnie mi pokasłuje a po ilości pustych szafek w szatni wnioskuje że jakieś paskudztwo znowu się pojawiło :ico_noniewiem: chyba do świąt posiedzimy sobie razem :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 20:40

śniło mi się że urodziłaś małą 15 grudnia a ja Borysa 16 grudnia leżałyśmy razem w szpitalu na wyspiańskiego w jednym łóżku bo miejsca nie było a nasze dzieci razem w tym wóżeczku leżały
:ico_smiechbig: spowodowałaś to iż śmiałam się szczerze do ekranu haha :ico_haha_01: W czwartek do BB się nie wybieram ;-) ale w weekend tak. Z tym że nie chcę tam rodzić :ico_haha_01:
pupke Ci pewnie młoda wypieła
Pupkę dużo wyżej wypina :-)
po ilości pustych szafek w szatni wnioskuje że jakieś paskudztwo znowu się pojawiło chyba do świąt posiedzimy sobie razem
To lepiej niech siedzi z mamusią w domu. Ostatnie takie dni w sumie, bo jak będzie braciszek to mama nie wyrobi :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 gru 2011, 20:44

To lepiej niech siedzi z mamusią w domu. Ostatnie takie dni w sumie, bo jak będzie braciszek to mama nie wyrobi
no dokładnie, tym bardziej że ostatnio fajnie się dogadujemy i jakoś mi tak żal jak idzie do przedszkola :ico_noniewiem: a tak to może jakieś ciasteczka upieczemy. A jak nie to jeszcze resztka pierniczków została do ozdobienia :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”