Jadzia, to super że wszystko dobrze

Beatka78, jakie mebelki będziecie kupować w Ikei

Mała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę. A bolało, że masakra... aż łezki mi poszły. Nigdy tak nie robiła.
łacze się w bólu bo mja niunia też się tak ostatnio wypina ,nie wiem co ona tam robi kolanami się tak rozpiera czy stópkami normalnie takie wielkie kule mam czasem na brzuchu,skóra się napina ,ża oddychać nie mogęMała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę. A bolało, że masakra... aż łezki mi poszły. Nigdy tak nie robiła.
ja mam tak codziennieMała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę. A bolało, że masakra... aż łezki mi poszły. Nigdy tak nie robiła.
pupke Ci pewnie młoda wypiełaMała się dzisiaj tak mi wypięła koło pępka, że widać było małą piłeczkę
śniło mi się że urodziłaś małą 15 grudnia a ja Borysa 16 grudnia leżałyśmy razem w szpitalu na wyspiańskiego w jednym łóżku bo miejsca nie było a nasze dzieci razem w tym wóżeczku leżały
Pupkę dużo wyżej wypinapupke Ci pewnie młoda wypieła
To lepiej niech siedzi z mamusią w domu. Ostatnie takie dni w sumie, bo jak będzie braciszek to mama nie wyrobipo ilości pustych szafek w szatni wnioskuje że jakieś paskudztwo znowu się pojawiło chyba do świąt posiedzimy sobie razem
no dokładnie, tym bardziej że ostatnio fajnie się dogadujemy i jakoś mi tak żal jak idzie do przedszkolaTo lepiej niech siedzi z mamusią w domu. Ostatnie takie dni w sumie, bo jak będzie braciszek to mama nie wyrobi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], PalmaKaply i 1 gość