Ika

Aga dzięki za podpowiedź z tą wodą pomogło

margolcia ty to masz zabujczą tą antenkę uwielbiam ją

dobra spokojnej nocki wam życzę i spokojnego snu tym bezsennym

nie smaruje niczymSmarujecie sobie w ogóle czymś sutki
Ale planuje je miętolić od 38tc tak jak to robiłam przy Emilii
bo to w sumie śmiesznie wygląda i jakoś tak głupio samemu je miętolić ale ja przynajmniej nie miałam żadnych problemów przy karmieniu. Innym dziewczynom sutki normalnie pękałyto sie usmialam z tych waszym mietolonych sutkow
Smiejemy się ze małego jeszzce na świecie nie ma a już rodziców zmusił do kupienia lapotopa
Moja też nie jest ułożona główką w dół i też sie martwię,ale ginka powiedziała że może się nawet obrócić dopiero 2 tyg przed porodem i kazała się małej obrócić bo mamusia ma dobre warunki do rodzenia SNpóki co, to ja w dalszym ciągu czekam nerwowo, aż się mój mały brzuchowy lokator obróci głową w dółmartwię się coraz bardziej...
też slyszałam od koleżanek o pękających sutkach, to musi bardzo boleć mi się chyba tylko jedno pęknięcie zdarzyło, z tego co pamiętam to z Olkiem nie miętoliłam ale pod prysznicem gąbką je masowałamInnym dziewczynom sutki normalnie pękały i krew się lała tak że wyły jak miały dziecko do piersi dostawić a mnie na szczęście nic się nie działo
ja też do końca nie jestem przekonana że nasz łobuziak ma głowe w dole, mam nadzieje że jutro lekarz mi to potwierdzi ale w karcie i tak mam już wpisane że ułożenie miednicowe jestMoja też nie jest ułożona główką w dół i też sie martwię
mnie tak ciągnie do ciucholandu ale przez to gardziolo i ogólnie samopoczucie , uziemiona jestemZastanawiam się co dzisiaj robić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość