Ja też sie martwie o nocki bo Franek ze mną śpi pół nocy , teraz to wogóle jest taki że nie odstępuje mnie na krok przyzwyczaił sie że jestem w domu bedzie problem jak pójdę do szpitala

o masakra ...esten wsciekla i nie wyspana - Zuzka zasnela dopiero o 2 w nocy -
ja mam po Franku u nas to priorytet był po jego urodzeniu musiałam mieć ze wzgl. na zaburzenia oddychania i teraz też bede używać przy małej. Tyle że to nieżle nakreca ja ciągle patrzyłam czy światełko miga jak bylam w drugim pokoju a mały w łóżeczku spał i to na psyche siada nieżle włączył nam sie 5 razyMam pytanie do Was, bedziecie kupowaly czujnik oddechu??? Ja nigdy nie mialam, ale jakos tym razem bardziej sie boje tej smierci lozeczkowej.....
Ja napewno muszę się w coś takiego zaopatrzyć, nie wiem dokładnie czy będzie to sam czujnik oddechu czy coś jeszcze dodatkowo do tego ze względu na to, że w dodatku że mamy dom dwupoziomowy to też mam zamiar chować swoje dzieci balkonowo i podwórkowo, czyli dzienne spadnie na świeżym powietrzu, tym bardziej że mieszkamy na wsi. Ale narazie się nie spinam, stwierdziłam że takie rzeczy dopiero chyba po porodzie zakupie, tak samo jak laktator. A Ty już coś gdzieś upatrzyłaś sobie?Mam pytanie do Was, bedziecie kupowaly czujnik oddechu??? Ja nigdy nie mialam, ale jakos tym razem bardziej sie boje tej smierci lozeczkowej.....
o ludzie, zawal gotowy, szok!!!!! ale widzisz, uratowal Frankowi zycie. bo to wlasnie tak jest z ta smiercia lozeczkowa, jak to nam tu tlumaczyli, ze dziecko 2zapomina" oddychac.... nie wiadomo dlaczego, kiedy i jakie dzieci maja tendencje. A wasz Frnaek z probl z oddychaniem to juz w ogole koniecznosc taki alarm.włączył nam sie 5 razymyślałam że zawału dostanę ale wystarczyło tylko małego leciutko poruszać i było ok.
no widzisz...brawomaluuch rośnie prawidłowo,
co za tekst he he...działo" ma konkretne
nie miałam takiego sprzetu i teraz też nie bede miec...Mam pytanie do Was, bedziecie kupowaly czujnik oddechu???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość