Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2011, 12:40

martam21, syna urodziłaś naturalnie czy CC ?

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2011, 12:58

i ja was witam :-D
w końcu forum działa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a i stawiam za kolejny tydzień może w końcu sie zmobilizuje i wam pokaże jak mnie wybrzuszyło :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2011, 13:03

może w końcu sie zmobilizuje i wam pokaże jak mnie wybrzuszyło
No ja myślę, że wreszcie pokażesz ! :-)
No i brawa za rozpocznający się już 31tc :ico_brawa_01:

A ja zapomniałam napisać, że zastanawiamy się nad sesją małej Martynki i chyba będziemy się decydować :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2011, 13:24

cześć dziewczyny

jakos ostatnio nie miałam natchnienia na pisanie a z moja pamięcia to teraz nie wiem co miałam komu napisać i chyba dalej pomilczę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2011, 13:50

hej melduje się

Kaja, czasem chociaż kropeczkę na forum postaw ;) trzymaj się kochana :ico_sorki:

Agapytałaś o moje samopoczucie ,dzięki. :ico_sorki: ... bóle przeszły na szczęście i oby się nie powtórzyły bo nie chce w tym roku wylądować w szpitalu :ico_nienie:

ja też nie czuję świątecznej atmosfery ,a wczorajsze zakupy dobiły mnie totalnie, be z sensu to wszystko później dwa dni i po wszystkim :ico_puknij: żebym jeszcze spędzała te dni z kimś kogo lubię i żebym miała z tego jakąś przyjemność :/ .

dobra zmykam obiad robi

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2011, 14:02

Włożyła do łóżeczka Martynki świeżutko wyprany ochraniacz i jakoś mi się tak milutko zrobiło jak patrzę na jej łóżeczko... że za chwil kilka będzie w nim leżeć mała kruszynka :ico_noniewiem:

Dziewczyny nooo... zaczynajcie się rozpakowywać. Któraś musi otworzyć ten worek hehehe :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2011, 14:17

mi się bardzo brzuszek obniżył i wszyscy mówią,że wcześniej urodzę ,ale będę zaciskała jeszcze mocno nóżki :ico_oczko:

Dziewczyny nooo... zaczynajcie się rozpakowywać. Któraś musi otworzyć ten worek hehehe :ico_haha_02:
_
coś mi się wydaje ,że po świętach dziewczyny się rozpakują :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2011, 14:22

27 grudzień brzmi optymalnie :ico_haha_01: a potem już poleciiii
mi się bardzo brzuszek obniżył i wszyscy mówią,że wcześniej urodzę
Mi tego nie mówią ale sama widzę po sobie, że się obniżył i niżej małą czuję. Ale ja mam zamiar do Nowego Roku dociągnąć w dwupaku.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

20 gru 2011, 15:13

moglabym rodzic w prywatnej klinice ale to koszt od 8.000f do 15.000f + 700f za noc
naprawde nie klamie was nawet w tym moim szpitalu co bede rodzic koszt cc 8.000f juz sie wypytalam i w zyciu bym takich pieniedzy nie dala bo place podatki tu wiec nalezy mi sie panstwowa cc

wow przeskoczylam okienko juz ostatnie, ale pieknie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

20 gru 2011, 15:37

Agaa fajny brzusio i na całkiem spory wygląda :ico_brawa_01:
Ika pochwal się swoim, bo ciekawa jestem jak Cie wybrzuszyło :-D
Beatka kurcze aż brak słów :ico_zly: wczoraj była właśnie znajoma która mieszka w Anglii tez ładnych pare lat i opowiadała jak to u Was jest :ico_noniewiem:
Gabi dobrze że u Emilki to nic poważnego a Ty się trzymaj kochana
Kaja no weź, pisz chociaż co u Ciebie :-)
Jadzia ciesze się że ból przeszedł :ico_sorki:
martam ja podobnie przy Emilii żadnych objawów przed porodem nie miałam a tutaj jeszcze miesiąc został a ja już mam skurcze przepowiadające :ico_szoking:

Odebrałam dzisiaj wynik z paciorkowca i na szczęście jest ujemny :ico_sorki:
Co do brzucha to ja jakoś specjalnie nie widzę żeby się obniżył ale my jeszcze czas mamy :ico_oczko:
Chociaż z drugiej strony odliczam każdy dzień. Końcówka jest dla mnie dużo bardziej męcząca niż przy Emilii :ico_noniewiem: Poza większością nieprzespanych nocy i mega zgagi od dwóch dni mam potworny ból bioder, wieczorami jak idę do wanny to wyję z bólu :ico_placzek: do tego ręce mi się jakieś słabe zrobiły. Mam wrażenie że są spuchnięte (a nie są). Wszystko mi z nich leci :ico_zly: dzisiaj w sklepie jogurty mi wyleciały i się rozlały na podłodze :ico_olaboga: no i bolą też :ico_noniewiem: no ale cóż trzeba zacisnąć zęby i przetrwać, innego wyjścia nie ma :ico_oczko:

Korzystając z tego że mąż wziął na dzisiaj urlop pojechaliśmy na zakupy i byłam w lekkim szoku bo środek tygodnia rano a wszędzie kolejki :ico_szoking: zrobiłam zakupy tak żeby w razie czego w osiedlowym sklepiku jakieś pierdółki dokupić. Do miasta już nie wjeżdżam bo to poprostu jakaś porażka :ico_szoking:

Idę obiad przygotować i biorę się za pieczenie piernika :-D

Beatka :ico_brawa_01: za ostatnie okienko :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”