No właśnie....ostatnio mam coś takiego, ze wszytsko mi w pokoju przeszkadza i najchętniej wywaliłabym wszytsko, tylko łóżka zostawiła
ja też.. ojj jak mnie denerwuje wszystko
i sprz atam i sprzątam i do ładu dojść nie mogę
wiem,że niektóre dzieci ciężko przechodzą ząbkowanie ale kurcze Mikołaje już dość długo płacze Ci w nocy, więc może jest jeszcze inny powód płaczu !? Dawałaś mu jakieś czopki czy coś,żeby sprawdzić jaka będzie nocka ?? Co na to lekarz ??
lekarz na to że to ząbkowanie, i trzeba to przetrwać.. daję czopki jak już Mały wyje i wyje, działają na chwilę
ale mówię ostatnio troche lepiej, widać już 2 górne jedynki, czekam aż się przebiją, lewa wygląda jakby dzisiaj już miała się przebić a prawa za kilka dni :)
tabogucka, moze to ilepiej że nie jest zainteresowany
Mikołaj staje na środku pokoju, patrzy na mnie i na choinkę i się uśmiecha - mówię ze nie wolno, a ten jedna ręka do przodu, i tak stoi i czeka na reakcje.. potem na mnie, uśmiech i tak pędzi że aż sie dymi
i trzeba go łapać bo chwyta bombkę i ciągnie
a wtedy ryk
i tak pół dnia xD
u nas 4 zabek, prawa gorna jedynka... a dwojka prawa nadal sie nie przebila, my tez w tym roku mamy sztuczna choinke, wczoraj ja przystroilismy
za ząbek :) My też mamy sztuczną, moze dzisiaj mi się uda zdjecia wreszcie porobić
ja nie jem slodyczy juz 8 dni..i widac efekty
juz po 4 dniach bylo widac a teraz to juz jestem calkiem zadowolona...waze 57kg
i wcale nie jestem na zadnej diecie ...bo jem normalnie wszystko tylko nie slodycze
zazdroszczę
ja ostatnio cały dzień w ruchu z małym, sprzątanie, jeszcze ćwiczę i dalej efektów nie ma
od nowego roku sobie jakąś dietę rozpiszę i może wtedy
Bo już mnie ten brzuch denerwuje.. jakbym była w 5 miesiącu
no i cycki
w ciąży urosły, po ciąży jeszcze bardziej i zostały
M. zadowolony ale mi trochę ciężko
Gwona spóźnione Wszystkiego Najlepszego!!!
agusia22, Wszystkiego dobrego na święta!! :)
wkoncu przyszly mi te pieniazki za wychowawczy
ja chcę się starać od nowego roku
bo u nas kiepsko z pieniędzmi.. baaaardzooo...
a co planujecie na sylwka? my w domu bedziemy
my też :)
[ Dodano: 21-12-2011, 11:10 ]
tabogucka, śliczny Szymuś :D ja gdzieś mam zdjecia Mikołaja w czapie ale sie zapodziało
[ Dodano: 21-12-2011, 11:12 ]
udało mi się namówić mamę na fotelik do karmienia
chyba coś takiego o ile się nie mylę..
a ja kupiłam mikołajowi ciuszki, bo wyrasta.. 5xbody z długim rękawem i 2x pajacyk - zapłaciłam 40zł bo promocja była
[ Dodano: 21-12-2011, 11:16 ]
u nas dzisiaj -3 stopnie, ale słoneczko świeci, chmury idą i może w końcu śnieg spadnie
ostatnio sypał, tyle że dodatnia temp. była to wszystko sie stopiło. a moja siostra kupuje Małemu sanki pod choinkę to chcę je wykorzystać :D
[ Dodano: 21-12-2011, 11:36 ]
http://youtu.be/YQfef8hG6C0 mikołaj ostatnio się nauczył
a tu widać naszego ząbka :D