Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 gru 2011, 13:32

gratuluje pierwszej rozpakowanej grudnioweczce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gabi,nie chce cie popedzac ale wiesz...teraz Twoja kolej :-D
A tak na serio,to ja mialam okropny katar od niedzieli,glowa mnie bolala,miesnie i wszystko ( moje dzieci mnie zarazily,bo jedno i drugie chore na antybiotyku bylo),maz kupil mi ten Prenalen i dzis czuje sie super,nawet ten wodnisty katar mi przeszedl a lalo mi sie z nosa okropnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2011, 13:38

ale super mówiłam ,że eSKa będzie pierwsza ,jednak moje sny się sprawdzają :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja mam mega stracha :ico_szoking: i trzymajcie kciuki ,żeby sie wszystko po kościach rozeszło bo je,sli nie to święta w szpitalu spędzę
, od 3 dni nie mam jabłek w domu i zaczęły mnie zaparcia męczy poszłam do wc na to drugie siedziałam siedziałam :ico_oczko: no i jakoś mi się udało ,ale patrzę a tam pełno krwi :ico_olaboga: już myślałam ,że to z innego miejsca ale posprawdzałam dokładnie i jednak nie .Zadzwoniłam do mojej lekarki i kazała mi czekać :ico_noniewiem: powiedziała ,że pewnie naczynko jakieś mi pękło przy tym parciu i to nic groźnego ale jak bym źle się poczuła ,albo znów się powtórzyło to mam przyjechać do szpitala :ico_placzek: teraz boję się normalnie ruszyć :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 gru 2011, 13:43

Jadzia, a nie masz przypadkiem hemoroidów?? Bo może poprostu od 'ciśnięcia' któryś poprostu pękł :ico_noniewiem:
Mnie się też tak czasem zdarza :ico_wstydzioch:

A na zaparcia polecam jeszcze suszone śliwki z gerbera, te dla dzieci :ico_oczko:

Nic się nie martw. Będzie wszystko ok :ico_oczko:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 gru 2011, 13:54

Eska- ogromne gratulacje :ico_brawa_01:
A wczoraj pisała że termin z USG i OM jej wychodzi na 21 i t miała rację :ico_haha_01:

Jadzia- pewnie to hemoroidy tak jak Aga pisze. Ja też mam ostatnio zaparcia i przez pare dni nie chodze do kibelka :ico_wstydzioch: ale w tamtej ciąży tez tak miałam

[ Dodano: 21-12-2011, 12:56 ]
Wiecie co?? Juz normalnie po pierwszej rozpakowanej zimówce poczułam,że to naprawdę niedaleko i chociaż bedę rodziła jako ostatnia to wydaje mi się jak by to miało nastąpić już za chwile

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2011, 14:12

ja właśnie odebrałąm paczkę od kuriera i mogę już torbę do końca szpitalną spakować bo mam wsio (chyba) tylko zapomniałam zamówić chusteczki nawilżane dla małego ale to już meżu do rossmana poleci i kupi bo nie bedę specjalnie zamawiać na necie no i zapomniałam o szczoteczce do włosków i nozyczkach także to też bedzie musiał zakupić na miejscu :ico_oczko: wogóle z moją pamięcią to ostatnio masakra jest :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Jadzia, współczuje przezyć w kibelku i mam nadzieję ze wsio jest ok

ja ostatnio też mam mega problemy w tej kwestii :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 gru 2011, 14:18

Juz normalnie po pierwszej rozpakowanej zimówce poczułam,że to naprawdę niedaleko
o tak, faktycznie już nam niedużo zostało :-D też sobie zdałam z tego właśnie sprawę :ico_oczko:
zapomniałam zamówić chusteczki nawilżane dla małego
ja jeszcze Bephanten muszę kupić :ico_oczko:

Wciągnęłyśmy właśnie z Emilią obiad :-) Dzisiaj był kurczak z piekarnika z ryżem :-)
Idę się zaraz ogarnąć bo jak mężu przyjedzie to muszę do mamy podjechać zawieźć jej ciasteczka i kilka pierdółek a pod wieczór umówiłam się z koleżanką na krótkie ploty :-)
Mąż się zadeklarował że wyprasuje i powiesi zasłony więc muszę to wykorzystać :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2011, 14:19

Jadzia, mnie się też wydaje że to hemoroidy albo naczynka jakieś i nic groźnego. Ale obserwuj się i uważaj !
Gabi, Twoja Emilka to ma bombowe teksty :-D
Wiesz co spróbuję Lilę pogonić - :511:
A na zaparcia polecam jeszcze suszone śliwki z gerbera, te dla dzieci
Oooo nie wiedziałam, ale dobrze wiedzieć !

A mnie znów dziekie myśli ogarnęły, bo mała się nie ruszała. Ale tak się powykręcałam, że w końcu zaczęła :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 gru 2011, 14:24

A mnie znów dziekie myśli ogarnęły, bo mała się nie ruszała. Ale tak się powykręcałam, że w końcu zaczęła
to dobrze że wszystko ok :-) u mnie Borys dzikie harce w brzuchu odprawia :-) A wszędzie piszą że dziecko po 33tc robi się spokojniejsze :-D
Co do tych śliweczek to na mnie przynajmniej działają :-D wystarczy jeden słoiczek z Gerbera albo są jeszcze z Hippa :-) w smaku są sto razy lepsze od suszonych śliwek (bo te mi przez gardło nie przejdą :ico_noniewiem: ) a ostatnio jak byłam u mamy to spadło mi ciśnienie ponieżej 90 i zrobiłam sobie kawę z mlekiem, słodką, taką jaką zawsze piłam. Myślałam że do kibelka nie zdąże tak mnie po niej pogoniło :-)

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 gru 2011, 14:27

A mi brakuje jeszcze pmpersów i spirytusu,no i chyba kupię jeszcze jedna pościel bo ma tylko 2. No i oczywiście pranie i prasowanie mnie czeka po nowym roku :ico_olaboga:

[ Dodano: 21-12-2011, 13:29 ]
zrobiłam sobie kawę z mlekiem, słodką, taką jaką zawsze piłam. Myślałam że do kibelka nie zdąże tak mnie po niej pogoniło :-)
Mnie wcześniej też po kawie goniło,ale od jakiegos miesiąca to sie zmieniło i nawet nie drgnę hehe

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 gru 2011, 14:29

Ano właśnie jeszcze do pępka spirytus musze kupić :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”