hej Kobity,
ja w pracy, linia zajęta to mam chwilę
Witam nieobecne po powrocie do codzienności
duzo prawdopodobnosc ze bede miala cesarke przez to ze zuzia urodzila sie taka duza
to jak aduża była?
przytylam juz 5kg dostalam opr ale tlumaczylam sie ze to po swietach
to za co ta opiernicz, bo nie rozumiem, 5 kg na 5 mies. to chyba nie dużo?
Ja z Damienm w ciązy przytyłam 14, tyłam po kg na miesiąc i najwięcej na koniec, bo aż 3 a nie wiem czemu, bo w sumie ani nie puchałam ani nic, ale lekarz mówił, że jestem w normie i nie ma się co przejmowac
Teraz też tyje po kg na miesiąc jak byałm w piątek ulekarza to było niecałe 60 (zaliczył mi na 59) a startowałam z 55,
po 1 porodzie schudłam od razu 10 kg zostału mi 4, które ot tak nagle zniknęły po ok. 4 miesiącach, a w sumie nawet więcej, bo 5kg, bo po prostu ciuchy ze mnie leciały, ale cycki cały czas miałam spore
brzucha na szczęście nie miałam, zszedł mi od razu po porodzie, mama się śmiała, jak mnie odwiedział w dzień kiedy Damian się urodził, że jakby nie wiedziała to by nawet nie powiedziała, że tyle co dziecko urodziałam, bo brzuszka nie było - tu mi się udało
zobaczymy jak teraz będzie (po ciuchu liczę na to, że podobnie)
[ Dodano: 28-12-2011, 12:56 ]
ja na L4 ide od stycznia, oficjalnie, bo nieoficjalnie to jeszcze 2 tyg pochodze do pracy dopiero potem tak na prawde w domu zostane...
z jednej strony fajnie z drugiej oszaleje w domu