Dziewczyny ale ja naprawdę miałam jakieś lekkie skurcze, przez małą godzinkę może. Sama się najpierw wystraszyłam ale później mi się przypomniało, że tak może być i wyluzowałam, a mężulec faktycznie komicznie wyglądał więc się uśmiałam. Ale jak mu mówiłam rano (tak dla przekory) żeby dzisiaj nie pił, to powiedział, że nie będzie mi podpijał frugo
asiab ja też tak mam, że każdego dnia coraz ciężej się czuje i myślę wtedy sobie, żeby urodzić wcześniej ale za chwile wraca mi rozum do głowy i wiem jakie to niebezpieczeństwo dla dziecka więc moje postanowienie noworoczne to nie mieć takich pomysłów. Niech dzidzia siedzi w brzuszku ile zechce.
Ja sałatkę zrobiłam, pałeczki się moczą w mleczku - koło 18 opanieruję i wrzucę na tłuszczyk żeby ciepłe zabrać.
iw_rybka, i jak sałatka, smakuje - bo ja jestem zachwycona, mama też, a K. spróbował i powiedział że dużo do gryzienia
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU DLA WAS CIĘŻARÓWKI I DLA WASZYCH RODZIN, ZDROWYCH DZIECIĄTEK I BEZBOLESNYCH PORODÓW
[ Dodano: 31-12-2011, 15:37 ]
A u mnie sprzątaniem zajął się K. nawet nie marudził za bardzo, ale to chyba chwilowe bo wczoraj przyszły szwagier mówił że właściwie to w domu sprząta i robi jedzonko on, no i mężowi chyba na ambicję wszedł, że powinien o mnie dbać i mi pomagać
Nie ma co, fajnie się kończy ten rok