Do Siego Roku

życzę Wam szczęścia, zdrowia i powodzenia na 2012 rok

ech, odetchnełam z ulgą

dostaje normalne obiady

ważne że wszystko jest w porzadku

No , super wiadomości.Oby tak dalej .odetchnełam z ulgąbyłam znów dziś u mojego Przemcia, powolutku wraca do siebie
oj takizuś_85, dobre wieści na nowy rok:):):)
musze ich zapisać po nowym roku do kardiologa dziecięcegoA robiłaś dzieciom te badania czy mają to samą wadę co mąż?
no taka asymetria jest dość częsta u dzieci, a masz gdzies blisko ośrodek rehabilitacyjny?nie podoba mi się ta jej główka że tak na jedna stronę trzyma często
Super filmik! Dorian jakie oczy robi i minkijako, że mało zdjeć pokazuję to krótki filmik z Dorianem;)
mój Piotrek teża poza tym nie podoba mi się ta jej główka że tak na jedna stronę trzyma często
ach, no u nas w Polsce tak jakoś dziwnie ludzie patrzą na ślubMy też planujemy w tym roku ślub cywilny. Mimo, że jesteśmy ze sobą przeszło 8 lat to nie chcieliśmy ślubu. Teraz chcemy ze względu na dziecko. Chcę abyśmy wszyscy mieli jedno nazwisko bo tak jakoś głupio, że mały ma inne niż ja. Poza tym w naszym kraju nie uznaje się związków partnerskich i jeżeli chodzi o dziedziczenie, czy jak coś się stanie to praw żadnych nie ma.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość