wlasnie staram sie ja wietrzycEmilia, niech Tosia posiedzi trochę bez pieluszki i ubranek to szybciej zejdzie.

to kiedy mozemy sie Was spodziewac??Do Ciebie przyjedziemy oddzielnie.

ja mam krupnik od wczorajCo robicie na obiad? Mi pomysłu brak

gratulacje dla żony kuzynaKurcze a nawet Wam nie powiedziałam, że w Nowy Rok urodziła żona kuzyna małego OlafaDziś wychodzą ze szpitala. Wody jej się zaczęły sączyć o po 23 30 grudnia i dostała skurczy, w nocy już miała co 10 minut, pojechała do szpitala i ubłagała lekarzy, żeby zatrzymali jej akcję porodową bo ona chce rodzić w styczniu- płacisz masz, urodziła prawie po 2 dobach, a Sylwestra spędziła w szpitalu na "prochach" hehe. 1000zł takie specjalne życzenie
![]()
Na wiosnę chcielibyśmy jechać do Poznania to po drodze wstąpilibyśmy do Was. Damy dużo wcześniej znać i uzgodnimy, który weekend by Wam pasował. Jak pachwina Tosi?to kiedy mozemy sie Was spodziewac??![]()
To Miluś też ma odparzenie czy tak ja wietrzysz na wszelki wypadek?my tak robimy po każdej zmianie pieluszki,a ile razy już nam mała się zesiusiała![]()
![]()
a na ta wizyte murchinson, czekamy od sierpnia![]()
To trzymam kciuki byś tam została.w sumie mogę tu zostać, już się trochę wdrożyłam i z dziewczynami dobrze się dogaduje.
To z wiekiem rodziców przebija mój kuzyn-on i ona po 16 lat, ale im wyszło przez przypadek jak to określili.Michała kuzyn latem (ma 19lat a jego dziewczyna 20 i od 1,5roku starali się o dziecko)
tak na wszelki wypadekTo Miluś też ma odparzenie czy tak ja wietrzysz na wszelki wypadek?
ja też się nie znamAniu, nam pediatra kiedyś mówiła, że przy zębach dzieci często chorują na gardło bo wszystko mają wtedy rozpulchnione i łatwo o infekcję. Ale ja się nie znam na tym.
No to zapraszamyto umówmy się wstępnie na pierwsza sobotę lutego (4.2)
Ja chyba bym się bała tak wstrzymywać naturę.U mnie w szpitalu w takich przypadkach sami pytają czy przyszła mamusia chce rodzić teraz czy w Nowy Rok
moja mała dzisiaj do pełzania jak szalona się zabrała
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość