Hej
magda1614, ślicznie macie w domku
A Filipek jest super i wcale nie jest za chudy
Z bratem są identyczni
za zdjęcia
Blanka26, Karolinka w ogóle nie raczkowała. Kilka razy przesunęła się do tyłu i to by było na tyle,a pewnego dnia wstała na nogi i niedługo potem juz chodziła
za to raczkuje teraz za Martynką
Trzymam kciuki za testy Oli. A będziecie robić skórne ?
Gwona, za 9 miesięcy Nadii
A on tak bezkarnie może nie przyjść na rozprawę ??
Jak miałam wypadek samochodowy i później toczyła się sprawa w sądzie to byłam świadkiem i żeby się nie stawić musiałabym mieć jakieś zaświadczenie od lekarza,że np. mój stan zdrowia nie pozwala na stawienie się na sprawie albo coś innego równie ważnego,a jeśli tego bym nie miała,a na sprawie bym się nie pojawiła to groziła by mi grzywna wysoka i za 3 razem policja by mnie musiała dowieść
Ale Ci ten typ nerwów napsuje
przyszedłby i już by było dano po sprawie
Kurcze,a ja znów się stresuje przed wrześniem,bo Karola zaczyna zerówkę już
Dzwoniłam do szkoły coś się dowiedzieć i powiedzieli,że już wysłali zawiadomienie,żeby zapisać córę. Normalnie nie wierze,że już do szkoły będzie szła
Dziewczyny napiszcie mi proszę co przez cały dzień dajecie dzieciom do jedzonka.
Ja się staram jakoś urozmaicać Martynce jedzonko ale ona coś nie bardzo chce,a jak już je to bardzo mało zjada, no i zawsze później chce cyca.
Chciała bym na roczek skończyć karmić i muszę się za to powoli zabrać,żeby nie robić tego nagle. Będzie mi bardzo szkoda ale wiem,że później byłoby jeszcze trudniej
[ Dodano: 04-01-2012, 19:41 ]
KARIOTYP jest prawidłowy
też nie wiem co to jest ale skoro Ty sie cieszysz to ja też
też sobie zaraz poczytam o tym.
[ Dodano: 04-01-2012, 20:01 ]
Macie może ekspresy do kawy ??
Zamierzamy kupić sobie z mężusiem i poszukuje opinii różnych modeli