bo to jednak niesamowity wydatek
ale jednego jestem pewna nigdy przenigdy nie zaszczepie dziecka bezpłatnymi szczepionkami z NFZ
to najgorsze nonono jakie jest mozliwe
niestety
ale dobra nieważne juz
a u mnie moj M źle sie czuje

- no ja tez nie ale tu przemawia u mnie to,ze ta sa 3 kłucia,a za platna tylko jedno,jakos nie umiem dac dziecka ukluc,utulic a za chwile dac znowu ukluc,utulic i znowu uklucnigdy przenigdy nie zaszczepie dziecka bezpłatnymi szczepionkami z NFZ
- apap napewno,ja bralam paracetamol i wychlalam dzis 2 kawy,bo tez mi rozadzalojaki lek kobieta w ciąży moze brac na bol głowy??
nie no wszystko jest ok...tylko o to chodzi ze czasem trzeba jednego dnia kłuc dziecko kilka razy...wtedy mamy wybor...albo zapłacic i wybrać lepszą opcje dla dziecka ...czyli chodzi o te szczepionki skojarzone..., które też szczerze polecamale co z nimi tak konkretnie jest nie tak?
dzięki kobietoapap napewno,ja bralam paracetamo
mnie też dziś bolała, ale boli mnie zawsze wtedy gdy jest niskie ciśnienie... tylko że na jutro zapowiadają poniżej 990hPaja bralam paracetamol i wychlalam dzis 2 kawy,bo tez mi rozadzalo
moi wszyscy znajomi kupowali aventu, a ja uparłam się na TT z czujnikiem temperaturyteraz kusi mnie kupic jedna tommee tippee
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość