hej dziewczyny
wpadam z drinkiem

teraz ja wam smaka narobie, dziś moja koleżanka została z dziećmi (zaprowadziłam je do niej) i pojechałam do Przemka z Natalką i Łukaszem

ale sie cieszył z takich grupowych odwiedzin
z dnia na dzień lepsze wiadomosci, dziś lekarz powiedział Przemkowi ze z racji tego zę ma dobre wyniki, rehabilitacja postepuje i jest młody to spróbuje go wcisnać na rozrusznik w poniedziałek albo wtorek

a nie za miesiac
wiec jeśli dobrze pójdzie to bedę miała meza w domu na kolejny wekend
dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, jak dziekuję Bogu za to ze Przemek żyje

doszlismy do wniosku ze teraz ślub kościelny to nasz obowiazek wobec Niego

i postanowiliśmy troszke bardziej scementować nasz zwiazek 29 września 2012 roku

i planujemy w roczek naszego Konrada wziąć ślub i ochrzcić naszego syna
wiec i ja rozgladam sie za kiecką i mam 9 miesiecy zeby zrzucić 20 kilogarmów co sie wcisne w rozmiar s
[ Dodano: 06-01-2012, 22:24 ]
aha i siwych włosów, boszeeee każdego dnia po 3 4 znajduję, masakra jakaś, do 40 to albo biała będe cała albo łysa hahahahha
ja gdybym nie farbowała to tez bym siwa była

skad te siwe włosy buuuuu

ja taka młoda siksa jeszcze jestem
[ Dodano: 06-01-2012, 22:25 ]
Niby marchawka ma "działanie zestalające" pisze.
no maaa

dlatego ja uważam bo kupa jak plastelina po marchewce
ale sliweczki hipp przeczyszczają jelitka i kupa frunie ładnie, wiec jakby co podaj śliweczki i pójdzie mu w pampka samo
[ Dodano: 06-01-2012, 22:30 ]
Ale miny niektórych ludzi bezcenne są hihiih
nie przejmuj sie ludźmi

dobrze robisz

mała musi wiedzieć ze mieszka w Polsce i tutaj taki klimat a nie Afryka
Maja jak była malutka to jej pierwsza zima po -20 stopni było i wychodziłam z nią na 2-3 godziny na zakupy, i co?
pierwszy raz chora jak miała półtora roku i wtedy pierwszy antybiotyk
a Konrad? porządnego mrozu jeszcze nie poczuł na własnej skórze, wszytskie zarazki zamiast zdychać w mrozie to sie wylęgają i on już pierwszy antybiotyk miał w swięta

niecąłe 3 miesiace dziecko
on nie ma jak sie zahartować