Hej
Blanka26, to z krwi miała robione ??
Biedna Ola
tak dzieciaczka wymęczyć
Nam powiedzieli,że takim 4 latkom już się nie robi z krwi,bo są mniej wiarygodne i testy skórne się robi.
Już bym wolała te z krwi,bo to chwila, pobiorą i spokój,a te skórne to masakra
trzeba było trzymać Karolkę mocno,żeby reki nie wyszarpała, babka jej porobiła na całych rękach od łokcia do nadgarstka kropki,a później każdą po kolei nakłuwała i trzeba było czekać ok. 10 minut,a później jeszcze wyniki odczytać
Cała byłam mokra, Karola też i babka która pomagała mi ją trzymać,a tak płakała i krzyczała,że myślałam,że mi bębenki popękają
masakra
Nigdy więcej !!!!!! jak mielibyśmy robic Martynce to tylko i wyłącznie
z krwi!
Fintifluszka, super zdjęcie Polci
Nam by własnie pasowało najbardziej jakby można było spróbować kawkę z danego ekspresu,a dopiero później kupić ale niestety u nas nie ma takiej możliwości
Chyba,że ktoś ze znajomych miałby akurat taki ekspres jak nas interesuje ale niestety nikt nie ma i trzeba będzie kupować w ciemno
Dobrze,że mi napisałaś o tym ciśnieniu, w takim razie tassimo odpada. Zastanawiamy się jeszcze nad zelmerem ale różne opinie są o nim i kurcze ciężko się decydować
patrycjaaa, współczuję Ci bardzo sytuacji z teściową!! Trzymam mocno kciuki,żeby kiedyś w końcu udało Ci się od niej uwolnić i żebyś miała swój własny kąt
Jak tam licytacja, udało się ???
Śliczne zdjęcie Blaneczki w podpisie
tabogucka, trzymam kciuki za Szymusia!! Na pewno to nic poważnego. Koniecznie daj znać jak już wrócicie od lekarza!!