Hej!
wy to tak specjalnie jak ja pracuje to duzo piszecie co?

wczoraj z kibelka was podczytywalam

ale odpisac juz nie mialam czasu, pod koniec pracy oczywiscie bol glowy i w domu spac od razu . Teraz czuje glowe ale nie jest najgorzej, ale wczoraj to az niedobrze mi bylo. Cos ten oddzial dziwnie dziala na moj leb.. tylko tam mnie glowa boli
Gusia, oj ale sie porobilo, jednak walka... Trzymam kochana kciuki aby sie szybko wszystko powyjasnialo, bo serio taki stres teraz to nic fajnego.
Hej Sajurka, fajna ksywka

Gratuluje dziewczynki! A bole wiezadel i stawow i kosci miednicy mam koszmarne, krocze do tego i robokop.... Krocze to czuje przy kazdym ruchu nogami, tylko sycze. Jak sie rozpedze to ide ale jak mam ruszyc albo co gorsza zahamowac to strasznie boli. Nie mowiac o kucnieciu

Wczoraj dodatkowo pod gorke szybko szlam i wlasnie lewe wiezadlo podtrzymujace macice tak mnie zaczelo ciagnac i kluc ze myslalam ze nie wejde....
Asiu, mebelki przesliczne.

My to typowo Ikea. Jesli szukacie pojemnych komod to seria MALM z Ikea jest fajna , ja mam w sypialnie ciag 3 komod, wyzsza i 2 nizsze i lacznie jest tam 10 duuzych szuflad i 2 mniejsze i miescimy sie tam w 4 osoby plus drazek w szafie na wiszace rzeczy. a ciuchy synka beda musialy byc gdzie indziej, ale to jakas polke wygospodaruje w szafie pewnie
Justyna, 14 dni roboczych , czy 10 dni roboczych? Z Nell bylo 10 dni roboczych dla taty, ale moze cos dodali? z tymi pieniazkami 60 dni przed chyba nie ma problemu co? to odliczaja z calego macierzynskiego czy nie? Moj na razie nie zrzeknie sie dni na mnie bo moze bedzie ich potrzebowal jak mamusia na uczelnie wroci.... przydaloby sie aby tak posiedzial w domku z 3-jeczka
Sylwia, zdrowka dla synka!!!!
Agasio, to fajnie ze tylko na zbyt wiele seksu narzekasz

Chcialabym tak
Ja narzekam na zbyt malo, od sierpnia J mnie nie tknal nawet palcem u nogi, mimo moich prob

On ma zerowe libido

Zdziwi sie kiedys jak znajde sobie kogos na boku, oj zdziwi....
Dzwoneczek, fajnie ze syncio zadowolony z dnia w p-kolu, oby tak dalej! Zdrowka!
Wisnia, i jak powitanie meza???
Serniczka, napisz jak dajesz rade z Ola? Musisz byc wykonczona co? Jak ona spi w nocy??
A pisalyscie jeszcze o problemach wychowawczych z dziecmi.... U nas mam problem z Zu. Ma ZAWSZE cos do powiedzenia

do Nell odzywa sie tak, ze az mi Nell szkoda... nie lubi sie z nia dzielic, podczas gdy Nell wszystko by jej oddala i bardzo ja kocha. Juz ograniczylam Zu odwiedziny u kolezanek ktore zachowuja sie mniej wiecej tak samo..... Widze ze to ich wplyw.... Dlatego lubie wyjezdzac na wakacje, bo wtedy odcinam ja od nich i przez 2 m-ce robi sie zupelnie inne dziecko.
[ Dodano: 10-01-2012, 09:50 ]
A jeszcze mialam fajny poczatek dnia. Wchodze do lazienki z ranca, zapalilam swiatlo i popatrzylam mimochodem do lustra i az podskoczylam

Cala twarz mialam umazana we krwi, szyja, , popatrzylam na rece a tam masakra, bluzka poplamiona

tylko strup wokol nosa i wydmuchany skrzep dal mi slad ze to z nosa krwawienie w nocy mialam nawet nie wiedzialam
Nie musze pisac ze poduszka wygladala masakrycznie nie?