bo cycki już masz wytrenowane i będą wiedziałyco robić nawet po cc
- oby

Ostatnio zrobily mi sie takie ciezkie wlasnie,jak wtedy kiedy karmilam i dlatego mi to teraz po glowie chodzi
właśnie przez takie myślenie że dziecko w pierwszych dobach nie musi jeść bo tylko spi i ma zapasy z brzucha moja jagoda darła się 3 bite dni
niestety są odstępstwa od reguły i każdą położnicę z dzieckiem należy traktować indywidualnie
- dokladnie,moj maly tez nie jadl,ja go urodzilam o 10.45 rano po 16 h porodu i do wieczora wogole nie chcial cycka,wmawiali mi ,ze jest najedzony z brzucha a wieczorem zaczal sie dusic,slina szla mu nosem i buzia,zrobil sie siny - masakra,polecialam szybko do pielegniarek,one go wziely na noworodki i okazalo sie,ze byl zle odsluzowany i mu tam zalegalo w brzuszku i przelyku

Potem na drugi dzien ja sie nie umialam z nim dogadac,przystawic itd,wmawiali,ze najedzony a potem mial duzy spadek wagi i z morda na mnie wjechaly france,ze glodze dziecko,bo jak widzialam,ze nie jadl,to moglam po butle przyjsc

och jak to sobie przypomne to

teraz juz bym sie im nie dala,3 ciaza,3 dziecko to juz czlowiek madrejszy i umie zawalczyc o swoje
mialam mega zatkany nos i w ogole nie czulam tego smaku
- ja sobie zatkalam nos ale ten smak,ta slodycz az gesta,fuj