aneta11 Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin!! :ico_prezent: nic sie nie chwalisz.
Aniaaa Ale super!!1 :ico_brawa_01
A moja zaczęła sama robić kosi-kosi w końcu :P
A P.nie daje mi dalej żyć!!
Doczytam was później.
no ja również się dołączał do życzeńWszystkiego Najlepszego w dniu urodzin!! :ico_prezent:
tzn on na podstawie badań powinien stwierdzić ale pierwsze badania wyszły dobrze i chyba jeszcze zrobimy DNA i jak tez wyjdzie dobrze to na podstawie cech zewnetrznych dziecka moze stwierdzić,tak naprawde zawsze mnie martwiła ta jego mała buziulka i jak patrzac sie na niego tak na zywo to widac ze ma taką trójkatną buzię a niby to jest objawem tej choroby tzn zespół Silvera-Rasela ale sporo objawów nie pasuje do niego ale część napewno tak typu słabe przybieranie na wadze ta buzia ,słabe jedzenie i ma znamiona takie lekko brazowe na ciele(ale mój mąż tez ma) sie one nazywją plamy cafe alaut takie jakby myszkimagda1614, a na jakiej podstawie ten genetyk sprawdzi czy coś jest nie tak,jej wiem jak się martwisz ,a podejrzewają jakąs konkretną wadę oby jednak nie
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość