Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 15:15

Aga26, te nieprzespane noce z kuli wlepiania wzroku w małą pociechę to chyba norma :-) Super, że jutro wychodzicie. :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

16 sty 2012, 15:21

męzowi powiedziałam, że nawet jakbysmy w Totka wygrali to ma mnie o trzecie dziecko nie prosić
mój A. też chyba o trzecim nie marzy :ico_oczko: choc Kubuś to miała być Madzia :-D (chciał córeczkę) więc może mi kiedyś nie będzie tak trudno go namówić na małą księżniczkę tatusia bo czuje że w przyszłości u mnie tak jak u beatki będzie
tu sie sam instynk odezwal tym bardziej za chcialam jeszcze corke miec
Tak więc ja raczej nie mówie "koniec" :ico_oczko: ,
choć nie wiem czy trójka dzieci psychicznie mnie nie wykończy :-D :-D :-D
eska dzis ci napisze co ja robilam i odwrotnosc na chlopca
wielke dzięki :ico_sorki: :ico_sorki:

Aga26 to zaciskamy kciuki za brak żółtaczki u Boryska &&&&&&&&&&& żebyście jutro już w domku byli. I co ty za prezencik wymyśliłaś od braciszka dla Emilki???

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 15:51

choć nie wiem czy trójka dzieci psychicznie mnie nie wykończy :-D :-D :-D
a ja 4 będę miała :ico_haha_01: :ico_haha_01: i nie jestem wykończona psychicznie :ico_oczko: Jednak już teraz powiem lekarzowi co by skutecznie tam mi te "wentylki" zapchał co by niespodzianek więcej nie było ,bo jak tego nie zrobi to biedny mój mąż bo mu krzywdę zrobię i w śpiku wazektomie przeprowadzę :ico_sorki: :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

16 sty 2012, 16:43

a ja 4 będę miała i nie jestem wykończona psychicznie
podziwiam :ico_sorki: :ico_haha_01: , a tak serio to pewnie masz dni że chciałabyś wyjść i nie wrócić :ico_oczko: Pliz powiedz że masz bo ja odkąd mam dwójkę (a długo to nie trwa :-) ) już chyba ze dwa razy miałam taką ochotę :-D :-D

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 17:13

Pliz powiedz że masz bo ja odkąd mam dwójkę (a długo to nie trwa :-) ) już chyba ze dwa razy miałam taką ochotę :-D :-D
Wiesz co ja w tej ciązy jestem wyjątkowo nerwowa i wiele drobiazgów doprowadza mnie do nerwicy wtedy starszą córę zagonie do czytania ,chłopaków do komputera i mówię że nie mają mi się na oczy pokazywać :ico_sorki: :ico_sorki: Kiedy nie byłam w ciąży to czasami marzyłam o bezludnej wyspie :ico_haha_01: :ico_haha_01: Tylko że byłam praktycznie samotną matką ,D. jako kierowca bywał w domu jak gość ,kiedy miałam dosyć jechałam sobie do mamy na ploty ,kawusie i coś słodkiego :ico_oczko: Albo do siorki i na zakupy :ico_oczko: Ona tez wie co to wielka familia ponieważ ma 2 własne córy i 3 chłopców z pogotowia (jest rodziną zastępczą) ,no i najważniejsze to nie dać dzieciom wejść sobie na głowę,muszą wiedzieć że ich kochasz i jak każdego człowieka szanujesz ,ale tego samego oczekujesz od nich i będzie dobrze :ico_oczko: A dla pocieszenia powiem ci że im starsze tym gorsze te dzieciaki są :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

16 sty 2012, 18:26

A dla pocieszenia powiem ci że im starsze tym gorsze te dzieciaki są
a ja ciagle mam nadzieje że jak podrosną to będzie sielanka :-D
Ja też
ufff, bo ja już się bałam że ze mną jest coś nie tak :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 18:59

Ika202 napisał/a:
A dla pocieszenia powiem ci że im starsze tym gorsze te dzieciaki są
a ja ciagle mam nadzieje że jak podrosną to będzie sielanka :-D
szalona kobieto nie wiesz co mówisz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_sorki: wtedy to się zaczną fochy,pyskówki ,takiego malucha ubierzesz w byle co i nie marudzi a tu nagle to nie bo nie jest modne ,tylko tamto jest modne :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a no i oczywiście są najmądrzejsi na świecie i zawsze mają racje tylko my rodzice głupoty gadamy :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2012, 19:33

ja wreszcie w domu na ktg 3,5 godziny czekałam tyle :ico_ciezarowka: było :ico_olaboga: i wiekszośc po terminie . Mi się 3 skurczyki zapisały ale ogólnie nic wiecej no i mnie nie zbadała bo do porodu musiała iśc a ja już ostatnia byłam :ico_zly:

szalona kobieto nie wiesz co mówisz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_sorki: wtedy to się zaczną fochy,pyskówki ,takiego malucha ubierzesz w byle co i nie marudzi a tu nagle to nie bo nie jest modne ,tylko tamto jest modne :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a no i oczywiście są najmądrzejsi na świecie i zawsze mają racje tylko my rodzice głupoty gadamy :ico_haha_01: :ico_haha_01:
polac jej bo mądrze gada :-D , na przykładzie moich dziewczyn widać ,Mai jeszcze wszystko da się powiedzieć i więcej pomoże a z Julką 3 światy i ta jej głupia mądrość :ico_puknij: wszytko na nie bo ona lepiej wie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 20:08

z Julką 3 światy i ta jej głupia mądrość :ico_puknij: wszytko na nie bo ona lepiej wie :ico_szoking:
no nic nie mów aż mi się przypomniało przedstawienie tej mojej hrabinii i miała występować z gajowym i opowiada mi o tym GEJOWYM ,oboje z mężem jej tłumaczymy że mówi się GAJOWY,ale ona oczywiście mądrzejsza i nie dała sobie tego przetłumaczyć bo ona wie lepiej i GEJOWY był do końca :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dopiero jak poszłam z tym do nauczycielki i poprosiłam aby jej to wytłumaczyła to się posłuchała :ico_sorki: :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 20:58

przy dwójce i co za tym idzie mniejszej ilosci czasu człowiek sie jakos lepiej organizuje.
z tym sie zgadzam odkąd jest malutka jakoś bardziej zorganizowana jestem co prawda narazie nie mialam ochoty wyjść i trzasnac drzwiami ale momentami jak R. jest w domu i szaleja z Igim to mam ich obu dość :ico_nienie:

była dziś u nas pediatra na wizycie patronażowej
pytałam o spacery i kazała nam po trochu wychodzić bo jak zdaży sie sytuacja ze bedziemy naprawdę musieli gdzieś wyjść i nie bedzie z kim zostawić małej to zbyt duzy szok to dla niej bedzie takie wyjście na podwórko
pierwsze spacery to zapewne beda takie ze dluzej bedziemy sie ubierac i szykowac niz chodzić ale chyba jak jutro bedzie pogoda bez wiatru to ja na 5-10 min wystawie na balkon

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”