mój A. też chyba o trzecim nie marzymęzowi powiedziałam, że nawet jakbysmy w Totka wygrali to ma mnie o trzecie dziecko nie prosić
Tak więc ja raczej nie mówie "koniec"tu sie sam instynk odezwal tym bardziej za chcialam jeszcze corke miec
wielke dziękieska dzis ci napisze co ja robilam i odwrotnosc na chlopca
a ja 4 będę miałachoć nie wiem czy trójka dzieci psychicznie mnie nie wykończy![]()
![]()
Wiesz co ja w tej ciązy jestem wyjątkowo nerwowa i wiele drobiazgów doprowadza mnie do nerwicy wtedy starszą córę zagonie do czytania ,chłopaków do komputera i mówię że nie mają mi się na oczy pokazywaćPliz powiedz że masz bo ja odkąd mam dwójkę (a długo to nie trwa) już chyba ze dwa razy miałam taką ochotę
![]()
szalona kobieto nie wiesz co mówiszIka202 napisał/a:
A dla pocieszenia powiem ci że im starsze tym gorsze te dzieciaki są
a ja ciagle mam nadzieje że jak podrosną to będzie sielanka
polac jej bo mądrze gadaszalona kobieto nie wiesz co mówisz![]()
![]()
wtedy to się zaczną fochy,pyskówki ,takiego malucha ubierzesz w byle co i nie marudzi a tu nagle to nie bo nie jest modne ,tylko tamto jest modne
![]()
![]()
a no i oczywiście są najmądrzejsi na świecie i zawsze mają racje tylko my rodzice głupoty gadamy
![]()
![]()
no nic nie mów aż mi się przypomniało przedstawienie tej mojej hrabinii i miała występować z gajowym i opowiada mi o tym GEJOWYM ,oboje z mężem jej tłumaczymy że mówi się GAJOWY,ale ona oczywiście mądrzejsza i nie dała sobie tego przetłumaczyć bo ona wie lepiej i GEJOWY był do końcaz Julką 3 światy i ta jej głupia mądrośćwszytko na nie bo ona lepiej wie
z tym sie zgadzam odkąd jest malutka jakoś bardziej zorganizowana jestem co prawda narazie nie mialam ochoty wyjść i trzasnac drzwiami ale momentami jak R. jest w domu i szaleja z Igim to mam ich obu dośćprzy dwójce i co za tym idzie mniejszej ilosci czasu człowiek sie jakos lepiej organizuje.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość