Daj przepis,a nie się chwalisz ;-PA muszę się pochwalić- wiecie jak prosto robi się domowy adwokat, myśmy robili taki kremik korzenny i kawowy. Korzenny wymiata
Szkieletorek dzięki za przepis

izuś zaciekawiłaś mnie tymi krążkami

Daj przepis,a nie się chwalisz ;-PA muszę się pochwalić- wiecie jak prosto robi się domowy adwokat, myśmy robili taki kremik korzenny i kawowy. Korzenny wymiata
niezła bajkanajlepsza bajka to RastaMysz
my robimy chrzciny w dzień ślubuIdę też dzisiaj załatwiać dalej z chrzcinami... Bo u nas jeszcze nie byłoWreszcie załatwiłam zgodę z mojej parafii. Zabieram się za to jak sójka za morze...
![]()
tak widziałam, ale zawsze w razie czego to można przerobić tyle że większość z nich jest dopasowana bo jest z tyłu wiązanie które dopasowywuje sie do ciałaizus ja właśnie też oglądam te sukienki na allegro. Ostatnio była nawet za 200złZnalazłam kilka aukcji gdzie można w razie czego zwrócić w ciągu 7dni sukienkę jak coś nie pasi i będę właśnie tak zamawiać:)
niezła, patrze z Mają bo ciekawa jestem kiedy zioło palic będa
niezła bajka![]()
poczytaj, zapytaj ginaizuś zaciekawiłaś mnie tymi krążkamizastanawiam się czy po zakończeniu karmienia wracać do tabsów(brałam ponad 3lata przed staraniami), ale te krążki wydają się spoko
muszę poczytać o tym
![]()
he heniezła, patrze z Mają bo ciekawa jestem kiedy zioło palic będagłos myszy podkłada Borys Szyc
a ich kapela nazywa sie Luźny Skład
Kod: Zaznacz cały
a kto będzie w tym czasie z Izunią?
nie powinnaś, bo wystarczy jak dziecko robi tylko jedna kupę dziennie, u nas tak jest od dawna... no choc oststnio na te zęby chyba zrobiła w jeden dzień 4 kupy a w drugi 3. a jak byłam u lekarza to sie mnie tylko pytała czy jest codziennie kupa.Dziewczyny powiedzcie mi czy jak Mała robi jedną kupę dziennie to powinnam się martwić?
nooo Nina przepieknieA ja miałam taką suknię:
tez to widziałam i się przeraziłamszkieletorek, to może i ja spróbuję upiec taki chlebek, jeszcze wczoraj naoglądałam się programu jak mało jest chleba w chlebie i się przeraziłam, co my jemy
może jakaś fotaKocura Bura napisał/a:
Efekt- kolorek i nowa, krótka fryzurka, spokooo....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość