No widzę , że dzisiaj zdjęciowo sie zrobiło. Jutro tez cos wkleje, a tak na marginesie to fajnie jak sie wie z kim sie rozmawia tzn jak się wie jak koleznka z neta wyglada

kto tam siedzi w komputerze....hmmmjak się wie jak koleznka z neta wyglada
afka napisał/a:
jak się wie jak koleznka z neta wyglada
kto tam siedzi w komputerze....hmmm
trzymam kciuki żeby antybiotyk pomógłJAkby było gorzej nic lepiej to do szpitala...
nie było tak strasznie i mała mało płakała
faktycznie kolosem nie jest ale nie każde dziecko musi mieć 2 podbródki tak jak izaWaży 6400g
dziękuję ale właśnie po niedzieli kupuje brązową farbę bo mi się ten czerwony opatrzyłże do twarzy Ci w czerwonym
No ja myślę że gdybym to on nie miał ochoty a ja bardzo to po takim czasie bym go chyba siła wiązała do łóżka i wykorzystywała.A on powiedział że choćby nie wiem co to mnie nie tknie .To powiedział w nerwach podczas kłótni.Kiedyś chciałam coś zacząć ale powiedział że nie i koniec tak że nie wiem czy inna już ma czy jak .szkieletorek podziwiam męża Twojego za wytrzymałość. Mnie chyba by szlag trafił gdyby mąż nie chciał się ze mną kochać
Ojej ale lekkie szmery i musi być antybiotyk ?A jak nie to szpital .Dostaliśmy antybiotyk i mamy się leczyć. JAkby było gorzej nic lepiej to do szpitala....
to prawdafajnie jak sie wie z kim sie rozmawia tzn jak się wie jak koleznka z neta wyglada
obyMoże i Wam przejdzie z wiekiem
szkieletorek, nawet tak nie myślnie wiem czy inna już ma czy jak
Lekarka mi powiedziała że antybiotyk żeby jej się to nie rozwinęło... bo może i w ciągu 24h u takiego malucha przejść w zapalenie pluc a nie tylko szmery... No i że jak przejdzie i się nie poprawi od antybiotyku to szpital nas czeka. Także modlę się żeby pomógł jej ten antybiotykOjej ale lekkie szmery i musi być antybiotyk ?A jak nie to szpital .
To jednak coś poważniejszego chyba a nie tylko szmery.
będzie dobrze, oklepuj ją po pleckach i może nie kąp jej tylko przemywaj... my dzisiaj małej nie kąpaliśmy po tym szczepieniu i jak była przeziębiona to też jej wtedy nie kąpaliśmy tylko podmywana była... zresztą teraz to czym to dziecko się ma ubrudzić czy spocic... w lecie co innegoak się boję o nią że Pierwsze dziecko, pierwsza choroba... ufff masakra
no ma 71 cm chyba w normie ... a i na wygląd to dałabym jej wiecej bo rzeczywiście taka buła z niej jest.zirafka, drobniutka twoja córcia, ale pewnie długa też nie jest, bo na fotce wygląda całkiem papuśnie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość