Oli tez sie szarpie za prawe uszko ciagle, co chwile ma zadrapane do krwi..Agus, Liwka też tak miała na ząbki...
i pewnie u Was to samo... i u nas nie kreciła i w drugim pokoju, sama pozycje zmieniała... za ucho okropnie sie ciągnęła... wesoło nie było.
ale spróbuj parzyć mu melise przed snem.... na Liwke działała.
Oli jak go laskocze po brzuchu buzia to mnie lapie za wlosy, tyle juz mi wyrwal ze szokczęsto bada moją twarz, albo bawi sie włosami jak wstanie , najcześciej grzywką ;D
ja tez sie tak z nią drażnie czasem hehe ale skutki bolesne ;POli jak go laskocze po brzuchu buzia to mnie lapie za wlosy, tyle juz mi wyrwal ze szok ale i tak ciagle robie to znowu, bo tak sie cudnie smieje jak go laskocze
umowa sie skonczyłaPatryk niech poszuka innej pracy a co sie stalo ze tam go zwolnili?
tak juz ok, pisałam podanie do sanepidu zeby juz jej nie szczepić.juz z nia wszystko ok?
Ja też jestem zmęczona , w dodatku w domu jest wiecznie dużo pracy .Ale dla nie każdy dzień jest piękniejszy z małą .A ja czuje po sobie że z każdym dniem coraz bardziej nie chce mi się wracać do tego co było więc chcę mieć drugie i mieć już to z głowy .Tylko cieszyć się i patrzeć jak rosną i się rozwijają.czuje sie jakas taka zmeczona codziennie
Olis i jego wszystkie 'pierwsze razy' i nie chce zeby cos innego mnie rozpraszalo
A on od kiedy śpi w tym łóżeczku ? Od zawsze ?macie jakies propozycje co moge zmienic?
Ja w czwartek byłam na badaniu i to samo usłyszałam , a w niedzielę poszłam na grzyby z P .Chodziliśmy 3 godz po lesie i efekt był taki że w nocy z niedzieli na poniedziałek pojechaliśmy do szpitala a o 13:20 była Lila z nami już po tej stronie.Więc główka nisko, wchodzi jeden palec
Jejku jakie ona ma włoski długie .Śliczna.A brat wygląda jak dla mnie na starszego niż jest .a tu moja śmieszka
Nie , to nie tak .przeciekają Ci cycki?
Ja właśnie zaraz taką sobie szykować będę.Dziś będzie peeling całego ciała.kąpiel z bąbelkami piany
Kosiarki poszły widzę w ruch. hiihihja na dzisiaj wieczór planuje golenie , strzyzenie hihihi.
heheh nie no Boskimówi do niej tak: OOO jolka nie poznałem cię, kolor włosów zmieniłaś
najlepsze jest to, że ta kolezanka mi powiedział, że tego nawet nie zauważył jej mąż , ze ona ma ciemniejszy kolor
to u mnie mąż może tarmosić ile chce i nic nie leciWiesz my tu bara bara on sobie je molestował a gdy tak molestował to po jakimś czasie nadchodzi przypływ mleczka i wtedy tryska ze mnie jak cholera. A biustonosz mi ściągnął więc wiesz sama .Zalałam heheh
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość