nigdy nie patrzę ile razy
No ja w sumie też nie wiem ile razy je na dobę.
a wasze pociechy tez tak gadują sobie ??
No moja nie mówi wyrazów jakiś ale te swoje słówka ma.Gada cały czas chyba że śpi i to czasem przez sen sobie gaworzy.
jak ona nie chce mleka
A może dlatego że słodkie jej bardziej smakuje i nie chce jeść.
Moja ciocia gdy dziecko skończyło 4 miesiące to zaczęła dawać kaszki te słodkie za miast mleka .No dla mnie to nie za bardzo bo chyba jednak to nie może służyć dziecku za każdym razem .
szkieletorek, nie pytałam o zdeformowanie główki, bo mi nie o to chodziło. Mi chodziło o to, że Piotruś jak mam go na rękach to trzyma główkę lekko pochyloną i zwykle na lewo.
No moja tez lubiła bardziej tylko że prawą stronę i ona ma właśnie tą stronę bardziej wklęśnięta.Teraz już od jakiegoś czasu przekręca na wszystkie i śpi różnie ale deformacja została.
Z plecków na brzuszek się już przekręca?
tak, w drugą stronę też już potrafi[/quote]
No to zdolniacha z niego.
7,5 kg wazy i nic nie leci do góry od 3 tyg
No piszesz że raczkuje więc może spala więcej kalorii i dlatego nie przybiera .
hehehhe
Mój tato jest hydraulikiem.Poszedł do pewnej pani coś tam naprawiać .Ona miała pieska i gdy tata wszedł do mieszkania pani to pies szybko do miski poleciał i zjadł wszystko migiem . Babka się zaczęła śmiać i mówi że to jedzenie leżało od wczoraj a jak tylko on przyszedł to w mig zjadł.
A dlaczego tak zareagował?
Kiedyś do tej pani przyszła koleżanka z dzieckiem.Dziecko raczkowało właśnie i poszło do miski psa, jadło jego karmę a psiuch warczał i warczał i babka mówi że od tej pory gdy tylko ktoś przyjdzie do nich to piesek do miski i wyjada wszystko co ma .
a jaka przygode dziś miałam
heheheh no niezła historia
Maja zalała uszko wodą i sie zrobiło "ucho pływaka
No moja przy kąpieli zawsze ma w uszkach wodę.
[ Dodano: 20-01-2012, 10:24 ]
Ja ide po śniadanie dopiero.Potem pójdziemy na spacerek i do sklepu po drożdże bo zrobie dzis drożdżówkę z truskawkami.