uff uwinelam sie z zakupami i zajadam jakis kus kus-gotowiec ale taki ala kluseczki z sainsburyego,calkiem calkiem
matalana zrobili u nas dopiero jakos pol roku temu,wiec nie mam doswiadczenia z ciuszkami dla maluchow,tzn jakosc itp.mialam jedynie spodnie od nich do szkoly dla mayci takie hmm nie na kantke bardziej dresiaki przypominaly o eleganckim kroju i po praniu sie bardzo zmechacily,w sumie u nas w matalanie maja duzo roznych firm,nie wiem jak dla dzieci ale dla doroslych np.papaya ktora wydaje sie byc wporzadku
jesli mi sie zdarza kupowac cos nowego dla mayi,a ona juz tak nie wyrasta szybko wiadomo i nie brudzi sie specjalnie,to kupuje w next,bo wszystko do siebie pasuje to po raz i dwa wiem ze sprzedam i odzyskam kase,zabardzo nie stac mnie na kupowanie o 1f czy 2f tanszych rzeczy innych firm bo nic potem z tym nie zrobie a na szmaty szkoda,dlatego bardzo lubie wyprzedaze i lupmy ogolnie
[ Dodano: 22-01-2012, 23:08 ]
hej hej,znow martwa cisza tu u nas
weekend dobiega konca..dzis teatr zaliczylismy i przedstawienie choc dlugie jak dla dzieci bo jednak 2,5h tam bylismy z krotka przerwa to mega smieszne!i dla malych i dla rodzicow
Martalka,mialam Ci jeszcze pisac ze bardzo popieram nauke samodzielnego jedzenia,i zdolnosci corki w tym kierunku,brawo!!
....my tez takie cosik praktykowalismy,ze niektorym znajomym sie to w glowach nie miescilo zeby dziecko 15mczne samo jadlo,wszystko bez wyjatkow!u nas to bylo na takiej zasadzie ze maya dostawala chlebek,czy tam ser zolty czy ogorka lub pomidorka na talerzyk na stol taki do kawy,juz w wieku takim 8-9 mcy wprowadzalismy bo chodzila sobie przy meblach i chetnie degustowala,jak w wieku 15mcy odstawilismy cyca to kupilismy stoliczek z krzeselkami ikeowski,i miala tam swoj kacik do jedzenia,rysowania i wogole..i pieknie jej szlo,i powiem jeszcze ze wtedy byla bardziej ostrozna niz teraz!!!
...co ostatnio jako blisko 5 latka zaczela mi dlubac maslo orzechowe z chleba-wyprowadza mnie to z rownowagi!!albo spagetti nabiera palcami
..uwstecznia sie z wiekiem?!
albo za mlodu sie nie wybabrala wystarczajaco ze teraz jej sie zachciewa?
...