- a no tak ... te płatne to są na inne chorobyteraz już nic się nie płaci.
[ Dodano: 19-01-2012, 20:46 ]
-- na takie meczace duszace kaszelki dobry jest Supremin

Dzisiaj kupiłam młodemu bloki techniczne kolorowy i zwykły, pap. kolorowy i klej

- a no tak ... te płatne to są na inne chorobyteraz już nic się nie płaci.
-- na takie meczace duszace kaszelki dobry jest Supremin
ale to tylko dwie krople na językto ciekawe czy Hania by tego nie zwymiotowaładodatkowo kropelki jakiegoś paskudztwa![]()
nie do końca. Płaciłaś bo brałaś szczepionki skojarzone i miałaś 5 w 1 albo 6 w 1 i tam miałaś min szczepionki na błonice, krztusiec, tężec. I teraz właśnie na to była szczepionka, jest to pierwsza dawka przypominająca. A do ustna to szczepionka Poliomyelitis czyli na chorobę Heinego-Medina.- a no tak ... te płatne to są na inne chorobyteraz już nic się nie płaci.
ona ma bardzo silny odruch wymiotnyale to tylko dwie krople na języki strasznie gorzkie tylko
my szczepiliśmy normalnie Hanię i Milenkę teżTeraz coraz wiecej osób odstępuje od tego i szczepią tak jak my byliśmy szczepieni.
zdrówkaZnowu krtan u mlodego![]()
- wtedy to Iwonka miała z węzłami problemik, a teraz to krtańa to z krtanią czy węzłami chłonnymi to ta wizyta?
z Filipem żadnego problemu nie ma, wszystko wypijeale to tylko dwie krople na języki strasznie gorzkie tylko
- no tak. Płaciłam za 1 kłucie bo nie chciałam żeby było 5 kłućnie do końca. Płaciłaś bo brałaś szczepionki skojarzone i miałaś 5 w 1 albo 6 w 1 i tam miałaś min szczepionki na błonice, krztusiec, tężec. I teraz właśnie na to była szczepionka, jest to pierwsza dawka przypominająca. A do ustna to szczepionka Poliomyelitis czyli na chorobę Heinego-Medina.
Wcześniej też nie musiałyśmy płacić, same zdecydowałyśmy że chcemy dla dziecka szczepionki skojarzone. Teraz coraz wiecej osób odstępuje od tego i szczepią tak jak my byliśmy szczepieni.
-no kupiłam ale z babki lancetowejPaulinaS, bez receptyAle rownie dobry na kaszek jest syrop prawoslazowy za 3,5
Ja dzis bylam z mlodym,bo kaszle strasznie ale babka nas do alergologa odeslalaZnowu krtan u mlodego
- z wezlami hematolog,a na nawracajace zapalenie krtani,dostalismy skierowanie do alergologaa to z krtanią czy węzłami chłonnymi to ta wizyta?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość