No właśnie uogólniając twoje niewielkie doświadczenie co do porodów w Polsce na cały kraj.gdzie w tym dramaturgia, bo nie rozumiem, stwierdziłam tylko, że tak w PL robią, przynajmniej w moich rodzinnych okolicach i tyle
no z tego co czytam to i Ty nie wiesz jak jest w innych rejonach Polski niż Twój i tez uogólniłaś, wiec przepraszam, ale nie czepiaj sie moich wypowiedzi, to forum więc sorki ale nie musze recenzji pisac z każdego szpitala w każdym kraju. A że nie rodziłąm w Polsce nie oznacza, że nie wiem co sie tam dzieje. I dalej nie ma w tym dramatu, a uogólnienie nie jest ani dramatyczne ani złe, było porównanie krajów z mojego punktu widzenia a nie ogółu - pisałam o sobie nie o innych więc chyba mam prawo pisac jak ja uważam. Ale widzę, że Ty lubisz czepiac się słówek. I do tego to tak zwane uogólnienie zostało sprecyzowane konkretniej na moje rodzinne strony.No właśnie uogólniając twoje niewielkie doświadczenie co do porodów w Polsce na cały kraj.
Nie wiem gdzie wyczytałaś to, że nie wiem jak jest w innych rejonach?no z tego co czytam to i Ty nie wiesz jak jest w innych rejonach Polski niż Twój i tez uogólniłaś,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość