Beatka u mnie własnie się zaczęło od bólu jak na @ i Kubul tak się wiercił że myślałam że wyjdzie pępkiem

a potem to już poszło ekspresowo

Może i u Ciebie się rozkręci
Aga26 wiem co czujesz

jak się ma 2 w tym jedno przdszkolne to pewne rzeczy są nieuniknione, prędzej czy póxniej Emilka zarazi czymś Boryska

Ja bym jednak nie rezygnowała z przedszkola.
Olek teraz też chory a Kubuś jednak chyba coś od niego łapnął bo ma katar i dziś w nocy jakiś ciepły mi się wydawał

Najgorsze że przez ten katar w nocy ciężko mu się oddychało i co chwile płakał, furczało mu w nosie non stop a ja tą cholerną gruszką nic nie umiałam wyciągnąć
Dziś zamówilam w aptece aspirator "katarek" taki do odkurzacza , mam nadzieje że się sprawdzi

Dzisiejsza nocka to koszmar zasnęłam o 2.30 a potem co pół godz pobudki były
Chciałam iść z nim dziś do lekarz ale dziś była położna wiec obejrzała malego i powiedziała żeby go jeszcze poobserwować bo takie maluchy normalnie mają wyższą temp ciała i może byc tak że odciągniemy katar i wszystko będzie ok więc bez sensu się pchać do poczekalni pełnej chorych dzieci. Tak więc czeka o 17.00 jadę po ten aspirator do tego w razie czego kupie coś na temp gdyby faktynie wyskoczyła i zobaczymy.
Mad trzymam kciukasy i myślami jestem z Tobą
[ Dodano: 23-01-2012, 15:30 ]
A co do przedszkola to nie chce Emilii wypisać na stałę. Chce jej zrobić przerwę tak do maja. Może uda mi się w między czasie jakieś sanatorium załatwić bo Emilia bardzo często łapie zapalenia górnych i dolnych dróg oddechowych
Skoro mała rzeczywiście tak czesto choruje to może faktycznie dobry pomysł

a na takie sanatorium to jechałabyś też ty i Borys? bo ona chyba za mała żeby sama
Jadzia czyżbyś była następna w kolejce