Witam sie dzis ja
U nas sytuacja w miare opanowana, czyli Filip zdrowy, dzis był pierwszy dzien w przedszkolu, a Dawidek nadal leczy oskrzela ale jest juz lepiej
Tez jestem juz padnieta przy tych dzieciakach, wczoraj na urodzinach u babci było fajnie, ale byłam taka zmeczona ze o 20 jechałam do domu, maly został w domu z tesciowa bo chory.
Murchinson śliczne zdjecia MAteuszka
U nas teraz po chorobie to jakos maly kiepsko je, wczoraj zjadł tylko deserek około 16 i nic juz nie chciał, nawet kaszki na noc, dopiero w nocy dałam mu mleko, ale widocznie antybiotyk daje sie we znaki.
ANiu wspołczuje ci kochana tych nocek i trzymam kciuki zeby zabki szybko wyszły, u nas mały tak płakał w nocy przez choroby ze nawet nie zauwazyłam jak mu zabek wyszedł, dwojka gorna, z tej strony gdzie nie wyszła ta jedynka, a po durgiej stronie tez pewnie do tygodnia sie przebije, teraz mamy juz 4 zabki
MamaIzuni jeju biedactowo tak mi przykro wierze ze juz nie dajesz rady, a dziewczynki no coz u nas nadal Filip czasami robi na złosc małemu, nie daje mu swoich autek i tyle, mam nadzieje ze zmieni swoje nastawienie do niego.
Czasami jest super, ale jak chodzi o zabawki to koniec
A u nas tez Dawid to jest ogien, Filip był aniołkiem
Koroneczko jeju co to sie dzieje takie rzeczy, ja to podziwiam takich ludzi trzeba miec straszna odwage zeby cos takiego zrobic.
Nowa zdrowka dla dzieci oby było lepiej
No to trzymajcie sie postaram sie zajrzec jutro