dzieki ...oj przyda sie przyda!!!NowaSejana, tabogucka, zdrówka życzę dla Was i maluchów!!!
nie smiejcie sie ale dzis w koncu rozebralam i wynioslam choinke przy okazji poprezstawialm graty w duzym pokoju...i zrobilo sie jakos tak przestrzennie
stolik do kawy z ostrymi kantami na poziomie glowki siedzacego Szymka wstawilam za sofe z boku wiec jest juz bezpiecznie
a dziec zachwycony bo jego graty tez poprzestawialam i wydaje mu sie ze jest w nowym miejscu
[ Dodano: 30-01-2012, 15:55 ]
z praca lipa...po nocach spac nie moge i starszne mam skurcze lydek
szpital sie nie odezwal wcale i jestem zdziwiona bo to poprostu niegrzecznie a jak ja dzwonilam dzis to wlacza sie sekretarka automatyczna...
a moze ona tez chora albo cos???
nie wiem czy nagrac wiadomosc czy dalej probowac...
Urzad od zasilku dla szukajacych pracy jaja sobie robi bo powinnam miec na konci edzis kwote za 3 tyg.a tu nic ja do nich dzwonie a oni ze nawet nie zaczeli robic tego przelewu
maja dzis do 17ej lub jutro do 9:20 zadzwonic i poinformowac kiedy bede miala pieniadze na koncie
Dobra wiadomosc taka ze ze wzgledu na ten zasilek nie powinnam wcale placic council taxu...a to 742zl a zla ze i tak bede musiala zaplacic a oni potem to jakos odlicza bo sie napewno do srody nie wyrobuia ze wszystkimi formami