A zostaje czasem Twój szanowny sam na sam z Małym? Bo jak nie to chyba nie ma pojęcia jak wygląda opieka nad dzieckiem.
Kobieta jak rodzi dziecko to cały świat jej się zmienia, a facet może prowadzić takie życie jak dotychczas

Na receptę dostałam.a to masz na recepte czy bez??Devikap po 1 kropli codziennie
No ja też miałam w takich kapsułkach ale to wychodzi o wiele drożej niż ten Devikap.a ja mam D-Vitum i jest w kapsułkach takich silokonowych, i podaje się całą zawartość kapsułki to jest jedna większa kropla
Uuuu no to nie fajnie.No ale skoro jest tak jak piszesz to nie masz za wiele czasu dla siebie czy na odpoczynek. A ile można faktycznie dubac w aucie.Może dla niego faktycznie to jest taka przyjemność i woli tam iść nic do domu gdzie dziecko płacze.Lub gdzie się trzeba dzieckiem zająć.My się z moim R wczoraj wieczorem poobrażali na siebie
Oj tak.Kobieta jak rodzi dziecko to cały świat jej się zmienia, a facet może prowadzić takie życie jak dotychczas
Ooo to widzę że jakieś zmiany.Oby tak już częściej .wzioł dwójkę na dół by mama mogła pospac i nawet po południu 2h się zdżęmnełam
No tak .Dokładnie.slyszalam ze przemeczone dzieci nie umia zasnac, ze np przejdzie swoja godzine spania i potem sie meczy i placze bo nie umie usnac![]()
Został z małym 2 razy: z 2h jak musiałam iść kupić sobie kozaki i 3h jak miałam firmową Wigilię wieczorem (ale to szybko zasnął). 2-3h zostać z dzieckiem raz na parę miesięcy to sama przyjemność, ale dzień w dzień kilkanaście godzin to już co innego, ale Oni o tym nie wiedząjula81, no wcale się nie dziwię, że się wkurzyłaś
A zostaje czasem Twój szanowny sam na sam z Małym? Bo jak nie to chyba nie ma pojęcia jak wygląda opieka nad dzieckiem.
Dokładnie. Oni żyją tak jak dawniej, uważają, że skoro my z tego powodu nie chodzimy do pracy to nasz obowiązek.Kobieta jak rodzi dziecko to cały świat jej się zmienia, a facet może prowadzić takie życie jak dotychczas
No dokładnie. Mój siedzi w domu już tydz i jeszcze jeden będzie i teraz nie powiem bo jak porobi co ma porobić to tak to zajmuje się mała cały czas.Ja tylko karmię i kładę spać mała a on przewija ,kapie i chyba widzi jak to jest bo mała ostatnio cos marudna jest .dzień w dzień kilkanaście godzin to już co innego, ale Oni o tym nie wiedzą![]()
mój maż przy elizie robił bardzo dużo, dziś też spędza z nia czasu sporo ale z 2 już cieżej by sam był, jakby dorian był pierwszym dzieciem a on nie wie co robić, tak sie czasem zachowuje serio - ja już sie śmiałam z siostrą, ze oni sa zaprogramowani na bycie takimi co to uważają, ze kobieta ma robić bo w domu siedzi - a że wczesniej był iiny to tylko jakas chwilowa akcja pokazówa, nadmiar emocji hahaha. Żartuje oczywiscie - nie powinnam narzekać, bo pomaga tylko mnie drazni, że cięzko sie domyśleć czegoś, ja już mam dosć jak małemu dziecku paluszkiem pokazywac co w domu do zrobienia jest, bo on nie widzi sterty garów, syfu na dywanie, brudnej łazienki itp itd, jakby w ogóle nie mieszkał tutaj - mówi, ze jak powiem to zrobi przecież, ale ile można gadac, ja mam elize której tłumaczę co robi sie z zabawkami, a nie 30 letniemu facetowi mam mówić co robi sie z zabawkami dziecka:)że skoro my z tego powodu nie chodzimy do pracy to nasz obowiązek.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość