witam was kobietki
dziś udało mi się nadrobić czytanie i nawet coś skrobnąć bo rano bylismy na szczepieniu i Kubuś teraz cały czas śpi z przerwami na mleczko
Pani doktor powiedziała że może być albo troche pobudzony i marudny albo przeciwnie może być senny.
maly znowu poleciał z wagą do góry i waży już 5400 z butelką pożegnaliśmy się na dobre i tylko piersią karmię
i bardzo się z tego cieszę bo pokarmu nie mam jakoś mega dużo ale widocznie wystarcza
Z wagi jestem zadowolona bo zostało mi jeszcze tylko 0,5 kg więc mam nadzieje ze i to jeszcze zejdzie, tym bardziej ze teraz postanowiłam ograniczyc słodycze
Aga fajnie z tym morzem macie
my też mamy w planach wyjazd nad morze na początku maja ale tylko na tydzien i jeszcze nie wiadomo co z tego wyjdzie
Szyszeczka trzymam kciuki za Ciebie, kurde i nie rozumiem czemu cię tak przeganiają od szpitala do szpitala
ponadto oglądam focie zimowych dzieciaczków i się zachwycam, kurde śliczne te nasze zimowe brzdące
[ Dodano: 08-02-2012, 17:05 ]
Co do koloru to teraz mam już takie resztki i raczej koloru brazowawego
kurcze no własnie ja też tak mialam, potem miałam z tydzień spokoju a teraz znowu mam plamienia i to taka czerwona krew
już się zastanawiam czy to już okres czy co ???
[ Dodano: 08-02-2012, 17:11 ]
Gabi dużo zdrówka dla ciebie
Beatka78 twoja "dzieciowa piramidka"
w podpisie mnie rozbroiła - piękne zdjęcie
i ciekawa jestem na profesjonalne fotki Hani
Odnośnie chrzcin my zdecydowaliśmy się na marzec, u nas msza chrzcielna jest w ppierwszą niedziele miesiąca więc bedziemy chrzcić 4 marca