bardzo...wciąż go całuje, przytula i mowi ze zakochał sie w braciszku . ja jestem w szoku...pozytywnym jak najbardziejA jak starszy braciszek zareagował? szczęśliwy?
wklejam te same co na wiosennych:
bardzo...wciąż go całuje, przytula i mowi ze zakochał sie w braciszku . ja jestem w szoku...pozytywnym jak najbardziejA jak starszy braciszek zareagował? szczęśliwy?
o to to!! właśnie tak robi! i szczerze mówiąc, wczoraj mi dopiero przyszedł ten smoczek do głowy. jest tak jak napisałaś - marudzi, więc mu wtykam podajnik , a on pociągnie ze 3 razy i śpi ja go trochę pogonię, to się ocknie i znowu to samo. muszę spróbować smoczka czym prędzej...nostromo20, a Filipek ssie smoczek? Bo może to nie z powodu głodu "wisi" tyle czasu na piersi, tylko ma potrzebe ssania po prostu? Przysypia Ci w czasie karmienia? Bo nasza pediatra mówi, żeby nie pozwalać na spanie przy jedzeniu, zabierac wtedy piers.
Ale powiem Ci, że moja starsza córcia z racji własnie tego, że nie uznawała smoczków też tak wisiała, a w nocy budziła sie co godzine, by sobie troche pociumkać.
beatka ja mialam tak samo dlatego dawałam raz dziennie butle dopiero potem pani doktor powiedziała ze mały swietnie przybiera i ta butelka nie jest potrzebna to spowodowało że przestałam mysleć że mam mało pokarmu i od tego czasu jesteśmy tylko na cycu Teraz popijam herbatki na laktacje ale wydaje mi się że tu duzo psychika też robi. więc na razie może wprowadź małej butelkę żeby podciągnąć wagę ale ponadto zacznij myśleć pozytywnie, pij herbatki , jak najczęściej małą przystawiaj do cyca i zobaczysz co się będzie ddziać. Trzymam kciuki !!!jak odciagne mleko to z dwoch piersi mam gora 60ml
no i u nas własnie po odbiciu taka akcja przechodzi i wtedy mały już pije spokojnieinnym razem niby głodna ale wypluwa cyca , stęka pręży się i płacze
też myślę ,że ją brzuszek w tedy boli ,ale u niej w ogóle ciężko z odbijaniem ,już położna w szpitalu zauważyła ,że ma z tym problem chociaż już teraz w domku o wiele lepiej bekasy jej wychodząno i u nas własnie po odbiciu taka akcja przechodzi i wtedy mały już pije spokojnie
a żebyś zobaczyła z jakim on to przejęciem opowiadałJadzia ale twój mąż ma sny
Ja też już do szpitala wzięłam i dobrze zrobiłam, bo moja mała uwielbia ciućkać Zasypiać też lubi ze smoczkiem... ale jak zaśnie to wypluwa taka jest mądra już hihijuz do szpitala smoczek zabralam. I dobrze, bo nawet połozne zauwazyły, że Lila ma b. silna potrzebe ssania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], radiormc i 1 gość