bardzo...wciąż go całuje, przytula i mowi ze zakochał sie w braciszkuA jak starszy braciszek zareagował? szczęśliwy?

wklejam te same co na wiosennych:
bardzo...wciąż go całuje, przytula i mowi ze zakochał sie w braciszkuA jak starszy braciszek zareagował? szczęśliwy?
o to to!! właśnie tak robi! i szczerze mówiąc, wczoraj mi dopiero przyszedł ten smoczek do głowy. jest tak jak napisałaś - marudzi, więc mu wtykam podajniknostromo20, a Filipek ssie smoczek? Bo może to nie z powodu głodu "wisi" tyle czasu na piersi, tylko ma potrzebe ssania po prostu? Przysypia Ci w czasie karmienia? Bo nasza pediatra mówi, żeby nie pozwalać na spanie przy jedzeniu, zabierac wtedy piers.
Ale powiem Ci, że moja starsza córcia z racji własnie tego, że nie uznawała smoczków też tak wisiała, a w nocy budziła sie co godzine, by sobie troche pociumkać.
beatka ja mialam tak samo dlatego dawałam raz dziennie butle dopiero potem pani doktor powiedziała ze mały swietnie przybiera i ta butelka nie jest potrzebna to spowodowało że przestałam mysleć że mam mało pokarmu i od tego czasu jesteśmy tylko na cycujak odciagne mleko to z dwoch piersi mam gora 60ml
no i u nas własnie po odbiciu taka akcja przechodzi i wtedy mały już pije spokojnieinnym razem niby głodna ale wypluwa cyca , stęka pręży się i płacze
też myślę ,że ją brzuszek w tedy boli ,ale u niej w ogóle ciężko z odbijaniem ,już położna w szpitalu zauważyła ,że ma z tym problemno i u nas własnie po odbiciu taka akcja przechodzi i wtedy mały już pije spokojnie
a żebyś zobaczyła z jakim on to przejęciem opowiadałJadzia ale twój mąż ma sny
Ja też już do szpitala wzięłam i dobrze zrobiłam, bo moja mała uwielbia ciućkaćjuz do szpitala smoczek zabralam. I dobrze, bo nawet połozne zauwazyły, że Lila ma b. silna potrzebe ssania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość