ja w tym roku szykuje się całą rodziną z moimi rodzicami z moją siostrą z rodziną na Węgry
a ja nadal uwazam, ze to zly pomysl, chyba ze masz ochote wakacje sobie uatrakcyjnic pobytem na zagramanicznej porodowce
I w ogole nie czaje o co wam chodzi z tymi cieplymi krajami, nie ma to jak wakacje na polskiej wsi

zapytajcie moje dzieci
A tak na serio, to teraz jeszcze jakas dominikane mozecie zaliczyc

Chociaz teraz chyba pora deszczowa sie zaczyna, nie???

Ew Egipt teraz mozna (z tych tanszych kierunkow), gdzies nad morzem czerwonym, bo srodziemne ziiiiimne strasznie tej zimy
QUanchita, ty masz moze druga dziewczynke ze ruchow nie czujesz??? Na chlopaka mowia ze szybciej jest

Ja mlodego czulam juz w 14tc, to jest wtedy bylam pewna, ze to ruchy

i do tej pory rozrabia tak, ze nie nadazam za nim, szczegolnie jesli chodzi o wizyty na pogotowiu od "nadmiaru ruchu" chyba

Carmen zaczelam czuc w 18tc, a tak naprawde wiedzialam ze "to to" tydzien - dwa pozniej
ostatnio zauwarzylam przy sciaganiu stanika plamki czy to moze byc juz siara??
pod prysznicem sobie sprawdz

zrob masaz ciepla woda, nastepnie delikatnie scisnij sutek i zobaczysz, czy ci cos leci, a jesli tak - to rozpoznasz siare

jest lekko kleista i slodka w smaku, wiec moze mezulka do sprawdzania namow

A dlugo karmilas mala? przy tak malej roznicy wieku prolaktyna pewnie jeszcze nie opadla za bardzo i stad szybkie wzbieranie pokarmu, tym bardziej, ze zapewne sporo sie tulicie jeszcze i organizm reaguje nietypowa produkcja

Ja mam wysoka prolaktyne i tez szybko mi lecialo, mimo ze roznica wieku ponad 3 lata. Nie ma co sie stresowac