ja tak samo uwielbiam mogłabym je jeść tonamija strasznie uwielbiam czeresnie
każda pora roku ma swoje plusy. Ja urodziłam Tomka 20 października i też zadowolona byłam bo małe dziecko spokojne to w domu szybciej się ubiera takie małe w zimowe rzeczy niż wiercący się półroczniak a jak już miał okres łazikowania to na dwór można wychodzić.Chociaż z drugiej strony jak się dziecko rodzi na początku lata to też jest super, bo jest od początku na spacerkach, a i do zimy pod kątem hartowania już jest większe
niedobre jeszczeJak tak piszecie to bym zjadła truskawki ze śmietaną i cukrem
podaj cene i jakies parametry.. nie wiem, czy masz dom czy mieszkanie, czy jest winda czy trzeba tachac itp.moze orientujesz sie w wozkach dla blizniakow lub dzieci rok po roku bardziej sklaniam sie ku spacerowce
Jakbyś chciała to moja bratowa ma taki na sprzedaż po bliźniaczkach:ico_oczko: W kolorze czerwonym. Bardzo fajny i lekki. Początkowo prosiłam żeby zostawiła go dla nas ale zdecydowaliśmy się na ponad 2letnią różnice wieku między dziećmi więc już się nie przydaosita, ten drugi jest swietny chodzi mi o to ze musi byc jeden za drugim bo w innym razie nigdzie sie nie zmiescimy nawet do marketu na zkupy bym sie nie wybrala
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość