Nie znam chyba ich.Oni byli tutaj na tym wątku??A nie wiesz co dokładnie dzieje się z Julciem Tosi?
hehe fajna jesteś :)A moja Maciunia leniwa i rozkosznie nieporadna
inia Maciuś podaje łapkę Piotrusiowi- też doskonale trzyma cyca
nie tutaj z nami nie pisała. Jej synek urodził się troszkę przed moim synkiem, jakiś miesiąc chyba. Urodził się jako wcześniak. Były pewne komplikacje i niestety jak teraz usłyszeliśmy nie doszedł do siebieNie znam chyba ich.Oni byli tutaj na tym wątku??
Julcio urodził się 2 lipca, przez cc. Już od poczatku nie było dobrze...zdiagnozowano m.in. niedorozwój twarzo-czaszki, podśluzókowy rozszczep podniebienia, niedowapnienie krtani. Malutki od początku karmiony jest przez sondę, zatracił odruch ssania, nie umie połykać...czeka na zabieg wprowadzenia bezposredniej sondy do żoładeczka aby móc przyjmować inne pokarmy niz mleko. Dodatkowo istnieją podejżenia o to, iż Julek ma jakieś genetyczne schorzenia neurologiczne. W wieku 7 m-cy waży niecałe 5 kg. Czeka go intensywna, długa rehabilitacja i mnóstwo jeszcze badań oraz zabiegów. Więc jesli nie macie dla kogo....przeznaczcie swój procent dla Julkanie tutaj z nami nie pisała. Jej synek urodził się troszkę przed moim synkiem, jakiś miesiąc chyba. Urodził się jako wcześniak. Były pewne komplikacje i niestety jak teraz usłyszeliśmy nie doszedł do siebie
wypijecie razem dzisiajlampke wypilam niestety w samotnosci, bo maz do pracy musial isc, ale za nasze wspolne szczescie
w jednym miejscu z tyłu głowy na początku się jej troszkę wytarły ale teraz już nic się jej nie wycieraNie wycierają jej się?
ciesze się że smakuje a wiesz jaka dobra jest jajecznica ze słonecznikiemłasnie wciełam kanapki z twojego przepisu - jajko z tuńczykiem i graham, nie miałam pojęcia że moze tak dobrze smakować takie zestawienie:)
pozdrów Ją serdeczniePisała nasza Pati
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość