Nie miałam pojęcia że coś takiego istnieje u mnie to wyglądało jak śpiączka a koleżanka która pół roku temu urodziła córeczkę miała identycznie jak ja i bywało że w pracy przysypiała.- ja na taka typowa ciazowa bezsennosc cierpialam w pierwszej ciazy,potrafilam obudzic sie o 2-3 nad ranem i nie spac do 7, teraz jednak mi trudno spac, a chciałabym
Przepraszam, zupełnie nie wzięłam tego pod uwagę, zapomniałam że normalnie powinno się tyle spaćja staram sie spac 8h, i niestety nie zagłosowałam w ankiecie bo takiej opcji nie było.
Tak ale zawsze wolę wypróbować wszystkie inne sposoby potem zioła a na końcu farmakologię. Bezsenność w ciąży chyba nie jest taką rzadkością, pojawia się wtedy niepokój o maleństwo a także i pewne niewygody związanie z układaniem się w łóżku. Pod koniec ciąży marzyło mi się spanie na brzuchu i też podobno to częsta zachcianka:)Ja w ciąży prawie co noc budziłam się ok. 1 i do 4-5 nie mogłam spać. Melisa nie działała.
Za to po urodzeniu córeczki bezsenność przeszła jak ręką odjął teraz wystarczy, że przyłożę głowe do poduszki i juz spię.
A jesli nie jestes w ciazy to moze jakies ziołowe tabletki na sen mozesz spróbowac?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość