Ja myślałam o większym foteliku 9-25 albo nawet 36. A gdzie kupiłaś? A ten tobi rozkłada się?
Rozkłada się-5 pozycji zmiany położenia fotela, ma 6 pozycji wysokości zagłówka. Takiego 9-25 ja osobiście nie polecam bo następny jaki będziecie musieli kupić i tak jest w zakresie 15-36, nie ma fotelików 22-36kg. Jak chcesz taki 9-36kg to cybex(najbezpieczniejszy), tylko czy Krzyś wysiedzi w taki bo po pierwsze do 15kg będzie jeździć z tym bezpiecznym pasem-stolikiem (nie wiem jak to się nazywa) z przodu, no i te najczęściej nie są rozkładane. Kupiony w mulan (namiary wysle Ci na pw). Teraz się zastanawiam gdzie go schowam bo Mateusz jeszcze trochę pojeździ w tym co ma.
Murchinson, jakie muffiny pieczesz? ja bardzo lubie je robic, ale warto miec do nich ta specjalna forme, bo w samych papierowych foremkach sie rozjeżdżają
Mam, takie silikonowe-kupiłam ostatnio w lidlu-12szt. za 19.99 (wcześniej piekłam w blaszanych w które wkładałam te papierowe foremki). Jeszcze dokładnie nie wiem, na pewno jakieś z bloga ale chyba te z żurawiną
Murchinson, jaki kolor foteika zamowilas?
Intense red. Chciałam lapis blue ale już nie ma bo to kolor z ubiegłego roku. A Tosia jaki ma? A, mam pytanie właściwie to do Twojego męża-jak to jest bo dziecko do 12m-ca powinno jeździć tyłem nawet jak zmienia się fotelik to powinie dać się tak zamontować. Nigdzie nie znalazłam paragrafu na to (chyba że podciąga się ten mówiący ogólnie, że w odpowiednim foteliku). Nasi znajomi w grudniu dostali 500zł mandatu bo jechali z córką 10m-cy w foteliku zamontowanym przodem, drudzy jeżdżą i nie raz mieli kontrolę i nie dostają mandatu ani nawet ustnego upomnienia-to można czy nie można wozić takiego malucha w tym większym foteliku ale nie montowanym przodem?
Koroneczka, współczuję nocki i oby u mamy udało się zdrzemnąć. Mimo iż mały sapał to ja jakoś nie mogłam a teraz ten z góry robi remont, chyba kuchni
Nie możecie przekładać jak będzie taka konieczność? Łatwo i szybko się montuje te foteliki-trzeba tylko dobrze naciągnąć pas samochodowy by nie latał po kanapie.
[ Dodano: 21-02-2012, 10:11 ]
Aniu, ostatnio jakieś foteliki 9-36 były w biedronce za 149zł i miały testy zderzeniowe robione w Przemysłowym Instytucie Zderzeniowy.